06 / 05 / 2024

Bilgin Aktaş

Bilgin Aktaş

Maestro İnşaat Proje Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Yıldırım, Bilgin Aktaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap kura çekilişi!

Daire tiplerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 151 adet daire bulunuyor. TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap kura çekilişi bugün yapılacak.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kuraları çekildi mi?

Toplam 151 tane daire için başvuru sürecinin 1 Aralık'ta başladığı ve 19 Aralık'a kadar devam ettiği Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kuraları çekildi mi?

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura sonucu!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura sonucu bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 151 tane daireden meydana gelen projede daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura listesi!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede başvuru süreci 19 Aralık'ta sona erdi. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura listesi...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura sonuçları!

Toplam 151 tane daireden oluşan TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesindeki dairelerin fiyatları minimum 101 bin 21 TL olarak belirlendi. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura sonuçları...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi bugün yapılacak. Dairelerin 101 bin 21 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 151 tane daire yer alıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap konut kurası!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde başvurular sona erdi ve daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap konut kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi 24 Aralık'ta!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi 24 Aralık'ta gerçekleşecek. Yüzde 10 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabilen projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje 151 daireden meydana geliyor. İşte Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura detayları...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kuraları!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kuraları 24 Aralık'ta çekilecek. Dairelerin 101 bin 21 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede başvuru süreci bugün sona erdi.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura tarihi!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde yüzde 10 - 15 - 25 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 151 tane daire yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura tarihi...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün son. Daire fiyatlarının 101 bin 21 TL'den başlangıç gösterdiği projenin kura çekilişi 24 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları sona eriyor!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları sona eriyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede fiyatlar 101 bin 21 TL ile 169 bin 345 TL arasında değişiyor.

Bilgin Aktaş Haberi

Bilgin Aktaş

Maestro İnşaat Proje Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Yıldırım, Bilgin Aktaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. 


Maestro İnşaat Proje Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İnşaat ve emlak konuları ile ilgili olarak; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c Türkiye sınırları içinde veya yabancı...