10 / 05 / 2024

bilgun dereli

bilgun dereli

Tasarımcı Bilgün Dereli, Çubukludaki villasını yenileyerek yaşam tarzına uygun hale getirmiş. Panoramik Boğaz manzarasıyla insanı büyüleyen evi InStyle Home dergisi gezdi

Caney İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caney İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Dereli tarafından kuruldu.

Dereli ilçesindeki sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından tekrar inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu. İnşa edilen konut ve iş yerleri sahiplerine teslim edildi.

Dereli Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Dereli tarafından kuruldu.

Dereli Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Dereli tarafından kuruldu.

Sande İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Limited Şirketi Kuruldu!

Sande İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Limited Şirketi Kadıköy’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ileHasan Dereli tarafından kuruldu.

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Dereli tarafından kuruldu.

O ilde 8 taksit ve 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla tarlalar satılıyor! İhalesi 8 Eylül'de!

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Büyükkale, Kaplan, Dereli ve Büyükkemerdere mahallelerinde yer alan 6 adet tarlayı 8 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Ev alacaklar dikkat! Fiyatlar tepe taklak olabilir! Düşüş bekleniyor...

Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ve Torkam Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, konut piyasası ve barınma sorunuyla ilgili konuştu. Sektör temsilcileri ev fiyatlarının düşebileceğine dikkat çekti...

TOKİ'den Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları'nın teslim edilmediği iddiaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Giresun Dereli'deki sel konutlarının kurası çekildi!

Giresun Dereli'de Ağustos 2020'de meydana gelen sel nedeniyle hasar gören ve sonrasında yeniden inşa edilen konut ve işyerleri için kura çekimi gerçekleşti. 

Giresun Dereli'deki afet konutları dere yatağına yakın inşa edildi!

Giresun’da geçtiğimiz sene meydana gelen sel felaketinden sonra Dereli'de başlatılan afet konutları da dere yatağının yakınında inşa edildi.

Giresun Dereli için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili, Dereli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

bilgun dereli Haberi

bilgun dereli

Dereli, takıda son trendin titanyum olduğunu söylüyor. Mücevher tasarlarken altın gibi geri dönüşümü olan malzemeyle çalışmayı sevdiğini söyleyen tasarımcı, kendisinin az ve öz takı taktığından bahsediyor. Aslında bütün mesele yakıştırmakta. Kendinizi içinde iyi hissettiğiniz her şeyi iyi taşırsınız, tek kural bu diyor.


Dereli, güne erken başlıyor. Bahçede keyifli bir kahvaltı yaparım önce.
Sonrasındaysa Kapalıçarşıdaki atölyeme giderim. Oradan da mağazaya...

B Point by Bilgün Dereli markasının yaratıcısı Bilgün Dereli, dokuz yıl önce tasarım yapmaya başlamış. Akmerkezde açtığı yeni mağazasında gümüş ev aksesuarları ve altın ağırlıklı mücevher olmak üzere iki farklı alanda tasarımlar yapıyor.
Mağazada çerezlik, sürahi, karaf, evle ilgili aklınıza ne obje gelirse var. Ayrıca değerli taşlarla bezeli mücevherler tasarlıyorum. Ev aksesuarlarını 925 ayar gümüş üzerine çalışıyorum. Mücevher merakım...