14 / 05 / 2024

BİLİCİ Holding

BİLİCİ Holding

BİLİCİ Holding A.Ş yönetim kumlu başkanı olan Mehmet Ali Bilici beş yıldızlı 200 yataklı Adana Divan Oteli Haziran ayında Adanalıların hizmetine sunacaklarını açıkladı.

Tuzla'da 10 yılda 25 bin bağımsız bölüm dönüştü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'da 10 senede 25 bin bağımsız bölümün dönüştüğünü söyledi. 

Nisa Bölükbaşı-Barış Murat Yağcı Beşiktaş'ta ev mi kiraladı?

Oyuncu Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşadığı iddialarını yalanladı. Ancak ikilinin birlikte ev kiraladığı iddia edildi...

Emlak Konut'un hedefi 2023'te 250 bin bağımsız bölüm!

Hakan Gedikli, 2019'un son çeyreğinde başlayan büyüme eğiliminin 2020'de de sürmesini bekliyor. Gedikli, "Emlak Konut olarak ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz 2023'te 250 bin bağımsız bölüme ulaşmak” diyor

Tarım arazilerinin bölünmesi sorununa kalıcı çözüm geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Miras mevzuatını geliştirerek tarım arazilerinin bölünmesi sorununa kalıcı çözüm getireceğiz." diye konuştu...

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni ev!

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit düşen Eren Bülbül'ün mezarının yanında ailesi için ev inşa ediliyor.

Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması!

Akfen Holding AŞ ve Akfen Mühendislik AŞ arasında imzalanan kısmi bölünme sözleşmesi için Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması yapıldı.

Akfen Holding bölünme sözleşmesini pay sahipleri inceleyecek!

Akfen Holding Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün bölünme sözleşmesinin pay sahiplerinin incelenmesine hazır bulunduracağını açıkladı.

Akfen Holding hisseleri bölünüyor!

Akfen Holding, tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada bölünme ile ilegili yönetim kurulu kararı yayınlandı.

Akiş GYO Metrocity bağımsız bölüm yeni kira bedeli!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 08.10.2015 tarihinde yapılmış olan özel durum açıklamasıyla Metrocity C blok 316 nolu bağımsız bölümün kira tutarının altında kiraya verilmesi hakkında bilgilerini yayınladı.

1998 yılında Sıraevler'in ilk bölümü hizmete açılmış!

1998 yılında Beşiktaş'ta bulunan, Net Holding tarafından Vakıflar'dan 49 yıllığına kiralanan tarihi Akaretler Sıraevleri'nin restore edilen ilk bölümü Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından törenle hizmete açılmış.

Adana Divan Otel Haziran'da açılacak!

BİLİCİ Holding A.Ş yönetim kumlu başkanı olan Mehmet Ali Bilici beş yıldızlı 200 yataklı Adana Divan Oteli Haziran ayında Adanalıların hizmetine sunacaklarını açıkladı.

Adnan Şenses'in olay mirası bölüşüldü!

Sanatçı Adnan Şenses'in ölümünün ardından kızıyla eşi arasında soruna neden olan benzin istasyonu geçen hafta satıldı. 7 milyon dolara alıcı bulan benzinliğin parası, varislere bölüştürüldü.

Bağımsız bölümler için tadilat ruhsatı alınmayacak!

İnşaat alanını artırmayan, silüeti, baruhsatla inşasına başlanan yapılarda, yapı inşaat alanını artırmayan, silüeti ve bağımsız bölüm birim alanını etkilemeyen, taşıyıcı sistemi etkilemeyen değişiklikler, "tadilat ruhsatı alınmadan" yapılabilecek..

BİLİCİ Holding Haberi

BİLİCİ Holding

Adana'nın önemli holdinglerinden Bilici Holding A.Ş. bünyesinde yeı alan en buyuk ve en önemli şirketlerinden Bilici yatırım sanayi ve Ticaret A.Ş. Teksil. İnşaat, enerji ve tarımdan sonra otel projesinde ortağı TSKB Gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş. ile 60 milyon dolar yatırımla turizm sektöründe kendini gösterdi. Bilici Holding A.Ş. ve aynı zamanda Bilici Yatuım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin de Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Ali Bilici TSKB yatırım Â.Ş. ile birlikte beş yıldızlı 200 yataklı Adana Divan Oteli haziran ayında açılacak" dedi. 



Hürriyet...