30 / 04 / 2024

bilici

bilici

Bilici Yatırım gayrimenkul satış karının özel bir fon hesabına alınmasına karar verdi...

Kiraya bile yetmeyen emekli maaşına düzenleme talebi: En düşük emekli maaşı 23 bin, ikramiye 10 bin TL olmalı!

Emekli maaşlarının yükseltilmesi talebi Meclis'e de taşındı. Saadet Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, en düşük emekli maaşının 23 bin, ikramiyenin de 10 bin TL olması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Bmd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 2 milyon 156 bin 217,69 TL sermaye bedeli ile Mehmet Başer, Demet Bilici ve Mert Başer ortaklığında kuruldu.

Icc Bilen İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Icc Bilen İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Bilici ve İsmail Bilici ortaklığında kuruldu.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi İbrahim Halil İstemez, Özlem Bilici ve Serkan Kocaaslan ortaklığında kuruldu.

Biliciler Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biliciler Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 1 milyon  TL sermaye bedeli ile Hasan Bilici tarafından kuruldu.

Emlakçılık ücreti nasıl belirlenir?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Nurettin Bilici ve Av. Serdar Öden bugünkü köşesinde emlakçıların ücretini kaleme aldı. İşte Prof. Dr. Nurettin Bilici ve Av. Serdar Öden'in 'Emlakçı (taşınmaz simsarlığı) ücreti' başlıklı yazısı...

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bilici tarafından kuruldu.

Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Amorium Antik Kenti'nin turizme kazandırılacağını açıkladı. Bu kapsamda, Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı.

4k1 Bilişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4k1 Bilişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Bilici tarafından kuruldu.

Kosonoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kosonoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Selim Bilici tarafından kuruldu.

Golden Box İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Box İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Bilici tarafından kuruldu.

Biliciler Turizm Otomotiv İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biliciler Turizm Otomotiv İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şakir Bilici tarafından kuruldu. 

bilici Haberi

bilici
Bilici Yatırım tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 


Yönetim Kurulumuzun 03.12.2012 tarihli  toplantısında; 29.06.2012 tarihli Özel Durum Açıklamamıza istinaden, Şirketimizin İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Kilyos Yolu Caddesi Rumeli Konakları No:230/1 Zekeriyaköy Mevki F22d6b1b pafta, 1623 Parsel No'sunda kayıtlı gayrimenkulünün, satışı neticesinde TTK/VUK'a göre hazırlanan "solo" finansal tablolarımızda oluşan 657.732 TL tutarındaki gayrimenkul satış karı'nın, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 5-1/e maddesine göre vergiden istisna olan kısmının (%75'i), Vergi Mevzuatı, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve ilgili sair mali mevzuata uygun olarak, 01.01.2012 - 31.12.2012 hesap döneminde kar dağıtımına konu edilmeyerek, pasifte özel bir fon hesabına alınmasına karar...