07 / 05 / 2024

Bilişimde inşaat

Bilişimde inşaat

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Bilişim Vadisi'nde inşaat işleri ihalesinin bu ay içinde yapılacağını açıkladı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık açıkladı.

Saper Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saper Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Saper tarafından kuruldu.

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ohtamış tarafından kuruldu.

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakan Sarı tarafından kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Yazdandoost ve Fakhrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Alı Yazdandoost ve Fahkrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erpol Bilişim İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mustafa Ateş tarafından kuruldu.

Acr Teknoloji Bilişim İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acr Teknoloji Bilişim İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kemal Acar tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe canlanma için girdi maliyeti sorununun çözülmesi şart!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), 2022'nin ilk İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nda sektörde “reel” biçimde büyümeye dönüş için inşaat yatırımlarında canlanmaya ve öngörülemez düzeyde artan girdi maliyetlerinin yarattığı sorunun çözümündeki ihtiyaca işaret edildi.

2v Enerji Mühendislik Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2v Enerji Mühendislik Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Murat Nurhak tarafından kuruldu.

Balmer Bilişim İnşaat Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balmer Bilişim İnşaat Reklam Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Balkan tarafından kuruldu.

Cavis Global Bilişim İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cavis Global Bilişim İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Çakıral tarafından kuruldu.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları hızlandı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesiste çalışmaların takip edilebilmesi için 7/24 kesintisiz bir biçimde sürecek canlı yayın başlattı.

Bilişimde inşaat Haberi

Bilişimde inşaat

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilişim Vadisi’nde altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini, bu ay içinde inşaat ihalelerinin yapılacağını bildirdi. Işık, "Ondan sonra da önümüzdeki yıl itibarıyla Bilişim Vadisi’nde hayat başlayacak” dedi. Bilişim Vadisi’ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Işık, vadinin şantiye alanına döndüğünü, özellikle kanalizasyon, su, doğalgaz gibi altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.



Bilişim Vadisi’nde faaliyet gösterecek firmalarla yer tahsisleri için görüşmeler yaptıklarını anlatan Işık, şu bilgileri verdi: “Konseptini, inşaat ihalesini yaptıktan ve bazı çalışmalarımızı nihayete erdirdikten sonra görüşmelere başlayacağız. İlgi gayet iyi. Yerel ve uluslararası firmalar ilgi gösteriyor. Arzu ettiğimiz konsepte uygun firmaların burada yer alması. Çok acelemiz yok. İnşaatın mesafe almasını önemsiyoruz. Şu anda burada, teknoloji geliştirme bölgelerine ve Ar-Ge merkezlerine verilen tüm teşvikler var ama...