18 / 05 / 2024

Bilkent Station projesi

Bilkent Station projesi

Kentin ilk AVM 'lerinden olan Bilkent Center 'ın yeni yüzü Bilkent Station, basın toplantısıyla tanıtıldı. Tren Garı konseptiyle kurulacak alan lezzet duraklarından biri olmaya aday...

Bilkent Nazende'de 180 aya varan vade fırsatı!

Başkent Ankara'da konut sahibi olmak isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap verecek yaşam kalitesi ve konut anlayışı değişti. Şehirde inşaat sektörünün geleceği ise markalı konut projesi yapmaktan geçiyor. Bilkent Nazende bölgenin en çok beğenilen markalı konut projesi oluyor.

Bilkent Nazende'de 895 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

RAST Grup ve MİMMAR ortaklığıyla inşa edilen Bilkent Nazende projesi tanıtıldı. Projede teslimlerin 2021 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Siemens Bilkent’e Avrupa’nın en büyük laboratuvarını kurdu!

Siemens Healthineers Türkiye, Türkiye'nin sağlık alanında en büyük Kamu-Özel İş Birliği  projesi olarak bilinen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük hastane laboratuvarını kurdu.

Bilkent Şehir Hastanesi'nde yol yapım çalışmaları tam gaz!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 bin 804 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşım başta olmak üzere bölge trafiğine büyük rahatlık kazandıracak olan ODTÜ Teknokent yol projesi, adım adım ilerliyor.

Akfen Holding'ten Loft Station projesi!

Son yıllarda önemli bir gayrimenkul trendi olarak öne çıkan paylaşımlı ofislerin (co-working spaces) sayısı her geçen gün artıyor. Yatırımcılar tarafından önemli karşılık bulan paylaşımlı ofisleri dünyada 1.7 milyon kişi kullanıyor.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Açılışa hazırlanan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Türkiye'nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel işbirliği projesi olma özelliğine sahip...

Tabanlıoğlu Mimarlık MIPIM’den ödül ile döndü!

MIPIM 2016’daki standıyla başarılı çalışmalarını bu önemli küresel platforma yansıtan Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Astana Train Station projesi ise MIPIM AR Future Awards 2016’da Büyük Ölçekli Kentsel Proje dalında büyük ödüle layık görüldü.

Vestalife Bilkent projesi modern çizgiler barındırıyor!

Ankara'da yer alan Vestalife Bilkent, yüksek katlı bir proje olarak tasarlandı. CaddeMarka'nın Genel Müdürü Emir Furkan, "Proje mimarisi ile modern bir hayatın çizgilerini içinde barındırıyor" dedi.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nden son fotoğraflar!

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projesi 1 milyar 901 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Bir defada inşa edilmiş dünyanın en geniş sağlık kampüsü olma özelliği taşıyan kampüsün Ekim 2016'da tamamlanması planlanıyor...

Bilkent Center'a Hizmet Başarı Ödülü verildi!

Bilkent Center, 'Benchmark Projesi' ile 2014 bünyesinde en yüksek puanı alan beş alışveriş merkezinden biri olarak 'Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülü 'ne layık görüldü.

Bilkent Station Ankara'da açıldı!

Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden olan ve açıldığı günden bu yana başkentlilerin gözdesi olmayı başaran, Bilkent Center, yenilenen yüzü Bilkent Station'ı Ankaralılarla tanıştırdı.

Ege Grup MAİDAN projesi için anket düzenledi!

Ege Grup'un Eskişehir Yolu Bilkent Kavşağı'nda hayata geçirmeyi planladığı karma projesi MAIDAN projesinde görüş ve önerileri almak için anket düzenledi. Anket, ''Siz isteyin, biz hayata geçirelim'' felsefesiyle hayata geçirildi.

Maidan Ankara projesi yakında başlıyor!

Ankara Bilkent'te inşa edilecek olan Maidan projesi rezidans, ofis, mağaza ve meydan alanlarından oluşuyor. Ege Grup Yapı imzasını taşıyan Maidan Ankara projesinin hazırlıkları devam ediyor...

Bilkent Station projesi Haberi

Bilkent Station projesi


Kentin ilk AVM'lerinden Bilkent Center'ın yeni yüzü Bilkent Station, basın toplantısıyla tanıtıldı. Tren Garı konseptiyle kurulacak alan lezzet duraklarından biri olmaya aday... 


Emre URE Türkiye'nin ikinci, Ankara'nın ise ilk AVM'si olan Bilkent Center, yeni yüzü ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.  AVM'nin giriş bölümünde Tren Garı konseptiyle yeni bir yaşam alanının oluşturulacağına dikkat çeken yetkililer, proje hakkında çeşitli bilgiler verdi. Tepe Emlak Ceo'su Orhan Koral, Tepe Emlak Genel Müdürü Hayal Olcay ve projenin konseptini hazırlayan Mimar Abdullah Burnaz'm sunumlarıyla gerçekleşen basın toplantısında Ankara'ya yeni bir lezzet durağı sunma amacı taşındığı ifade edildi. 

Olcay, değişen müşteri ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla yenilenen Bilkent Station ile Ankara'ya yeni bir soluk getirmeye hazırlandıklarını ifade etti. 

Projenin mimarı Burnaz ise, "Burayı bir tren garı gibi hayal ettik. Dinamizmi, renkleri,...