05 / 05 / 2024

Bilkent Station Ankara'ya yeni bir soluk getirecek!

Bilkent Station Ankara'ya yeni bir soluk getirecek!

Kentin ilk AVM 'lerinden olan Bilkent Center 'ın yeni yüzü Bilkent Station, basın toplantısıyla tanıtıldı. Tren Garı konseptiyle kurulacak alan lezzet duraklarından biri olmaya aday...




Kentin ilk AVM'lerinden Bilkent Center'ın yeni yüzü Bilkent Station, basın toplantısıyla tanıtıldı. Tren Garı konseptiyle kurulacak alan lezzet duraklarından biri olmaya aday... 


Emre URE Türkiye'nin ikinci, Ankara'nın ise ilk AVM'si olan Bilkent Center, yeni yüzü ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.  AVM'nin giriş bölümünde Tren Garı konseptiyle yeni bir yaşam alanının oluşturulacağına dikkat çeken yetkililer, proje hakkında çeşitli bilgiler verdi. Tepe Emlak Ceo'su Orhan Koral, Tepe Emlak Genel Müdürü Hayal Olcay ve projenin konseptini hazırlayan Mimar Abdullah Burnaz'm sunumlarıyla gerçekleşen basın toplantısında Ankara'ya yeni bir lezzet durağı sunma amacı taşındığı ifade edildi. 

Olcay, değişen müşteri ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla yenilenen Bilkent Station ile Ankara'ya yeni bir soluk getirmeye hazırlandıklarını ifade etti. 

Projenin mimarı Burnaz ise, "Burayı bir tren garı gibi hayal ettik. Dinamizmi, renkleri, dinlenmek için kurulan alanları ile üniversite öğrencileri ve aileler için son derece keyifli bir yer olacak" dedi. Koral ise 5 milyon dolarlık bir bütçe ile çalışmalara başladıklarını ve projenin sonbaharın başında hizmet vermeye başlayacağını dile getirerek, müşteri sayısında yüzde 40 gibi bir artış hedeflediklerini vurguladı. 


HaberTürk Ankara


Geri Dön