17 / 05 / 2024

Bilkent Station ne zaman açılacak

Bilkent Station ne zaman açılacak

Kentin ilk AVM 'lerinden olan Bilkent Center 'ın yeni yüzü Bilkent Station, basın toplantısıyla tanıtıldı. Tren Garı konseptiyle kurulacak alan lezzet duraklarından biri olmaya aday...

Bilkent Station Sonbahar'da açılacak!

Bilkent Station Sonbahar'da açılacak. Bilkent Center’ ın yenilenen yüzü Bilkent Station, ünlü restoranlar ve eğlence anlayışına renk katacak mekanları ile Sonbaharda Ankaralılar ile buluşmaya hazırlanıyor.

Fiat Egea Station Wagon'a 10 bin TL'lik son dakika indirimi! İşte Egea Station Wagon 29 Kasım 2022 fiyat listesi!

Fiat Egea Station Wagon'a 10 bin TL'lik son dakika indirimi geldi. Peki Egea Station Wagon'un Kasım ayı fiyatları ne kadar oldu? İşte Egea Station Wagon 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yapım maliyeti yanlış mı hesaplandı?

Bilkent Şehir Hastanesi’nin KÖİ modeliyle yapım maliyetinin yarı yarıya düşük hesaplandığı ileri sürüldü. TEPAV raporu, hastanenin KÖİ modeliyle yapım maliyetinin 6 milyar 776 milyon TL, devletin kendi imkanlarıyla yapım maliyetinin ise sadece 3.9 milyar TL olduğunu gözler önüne serdi. 

Bilkent Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Bilkent Şehir Hastanesi projesinin açılışının ertelenmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ODTÜ Tüneli'ne yürütmeyi durdurma kararı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ile Ortadoğu Teknik Üniversitesi yönetiminin Bilkent Şehir Hastanesi'ne ulaşımın sağlanması amacıyla 2017'de yapım protokolünü imzaladığı ODTÜ Tüneli Projesi durduruldu.

Bilkent Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın tek seferde yapılan 3'üncü büyük hastanesi Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde, hasta kabulüne başlandı..

Bilkent Şehir Hastanesi'nde yol yapım çalışmaları tam gaz!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 bin 804 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşım başta olmak üzere bölge trafiğine büyük rahatlık kazandıracak olan ODTÜ Teknokent yol projesi, adım adım ilerliyor.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne tünel!

Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatmak için yapılan 33 kilometrelik yol çalışmasını hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Mustafa Tuna, Etlik Şehir Hastanesi için de tünel projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

1 milyon 200 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Bilkent Şehir Hastanesi'nin inşaatı son hızla devam ediyor. Hastanenin Ekim 2016'da hizmete açılması planlanıyor.

1992 yılında İhsan Doğramacı'ya metrekaresi 200 liraya orman satılmış!

1992 yılında İstanbul Üniversitesi'ne ait olan 32 bin metrekare büyüklüğündeki Bilezikçi Çiftliği'nin 3 bin 541 dönümlük bölümü, İhsan Doğramacı'nın sahibi olduğu Bilkent Üniversitesi'ne metrekaresi 200 liradan, 750 milyon liraya satılmış.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'ne 890 milyon Euro kredi desteği sağlandı!

Avrupa'nın en büyük, Dünya'nın tek seferde inşa edilen en büyük hastanesi olan 1.2 Milyar Euro tutarındaki Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nün proje finansmanı 890 Milyon Euro tutarındaki kredi sözleşmesi imzalandı.

Bilkent Center'a Hizmet Başarı Ödülü verildi!

Bilkent Center, 'Benchmark Projesi' ile 2014 bünyesinde en yüksek puanı alan beş alışveriş merkezinden biri olarak 'Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülü 'ne layık görüldü.

Bilkent Station Ankara'da açıldı!

Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden olan ve açıldığı günden bu yana başkentlilerin gözdesi olmayı başaran, Bilkent Center, yenilenen yüzü Bilkent Station'ı Ankaralılarla tanıştırdı.

Ankara Bilkent Bahçe Konutları Sitesi'nde 1 milyon 500 bin TL'ye icradan satılık villa!

Ankara Çankaya Bilkent Bahçe Konutları Sitesi'nde yer alan 1.000,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan villa Ankara 17. İcra Dairesi tarafından 28 Kasım 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Bilkent Station ne zaman açılacak Haberi

Bilkent Station ne zaman açılacak


Kentin ilk AVM'lerinden Bilkent Center'ın yeni yüzü Bilkent Station, basın toplantısıyla tanıtıldı. Tren Garı konseptiyle kurulacak alan lezzet duraklarından biri olmaya aday... 


Emre URE Türkiye'nin ikinci, Ankara'nın ise ilk AVM'si olan Bilkent Center, yeni yüzü ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.  AVM'nin giriş bölümünde Tren Garı konseptiyle yeni bir yaşam alanının oluşturulacağına dikkat çeken yetkililer, proje hakkında çeşitli bilgiler verdi. Tepe Emlak Ceo'su Orhan Koral, Tepe Emlak Genel Müdürü Hayal Olcay ve projenin konseptini hazırlayan Mimar Abdullah Burnaz'm sunumlarıyla gerçekleşen basın toplantısında Ankara'ya yeni bir lezzet durağı sunma amacı taşındığı ifade edildi. 

Olcay, değişen müşteri ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla yenilenen Bilkent Station ile Ankara'ya yeni bir soluk getirmeye hazırlandıklarını ifade etti. 

Projenin mimarı Burnaz ise, "Burayı bir tren garı gibi hayal ettik. Dinamizmi, renkleri,...