27 / 04 / 2024

Bilmer İnşaat zemin stabilizasyonu

Bilmer İnşaat zemin stabilizasyonu

Bilmer İnşaat, toprak güçlendirmesi ve zemin stabilizasyonu konusunda dünya devi Tensar’la anlaştı. Bilmer İnşaat ve Tensar International Limited’in anlaşması Tensar’ın İngiltere’deki Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gamer İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gamer İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şimşek tarafından kuruldu.

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bozdağ tarafından kuruldu.

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaman ve Nadir Mandal ortaklığında kuruldu.

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgi İnanoğlu, Murat Aktaş ve Murat İnanoğlu ortaklığında kuruldu.

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsrüf Yaşar tarafından kuruldu.

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Ay tarafından kuruldu.

Kartaş Zemin Teknolojileri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Zemin Teknolojileri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Şahin tarafından kuruldu.

GTÜ'den deprem raporu geldi: Hasarın en temel nedeni sıvılaşma gibi zemin problemleri!

Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri, Adıyaman'ın Gölbaşı ve Hatay'ın İskenderun ilçelerindeki hasarın temel sebebinin, sıvılaşma gibi zemin problemleri olarak gösterilebileceğine dikkat çekti. 

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Kaygusuz tarafından kuruldu.

Anz Zemin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anz Zemin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özhan tarafından kuruldu.

Bilmer İnşaat zemin stabilizasyonu Haberi

Bilmer İnşaat zemin stabilizasyonu

Birçok sektörde hizmet veren Bilmer İnşaat, farklı projelerine bir yenisini daha ekledi. Geosentetik ürünler tedarik eden ve asfalt yolların, demiryollarının, kaplanmış alanların kötü toprak koşulları için kanıtlanmış pratik çözümler sunan Tensar International Limited ile anlaşan Bilmer İnşaat, Tensar Triax’ın Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu. Bilmer İnşaat ve Tensar International Limited’in anlaşması Tensar’ın İngiltere’deki Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.


Zemin güçlendirme ve zemin stabilizasyonu, üst yapı optimizasyonu ve zemin güçlendirmesi ürünleri erozyon önleme sistemlerinin imalat ve tedariğinde dünya lideri olan Tensar International Limited’in İngiltere’deki Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen imza töreni ile Bilmer İnşaat, Tensar Triax’ın Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu.


Tensar International Limited Başkan Yardımcısı Stephen EWER, törende yaptığı konuşmasında; “Türkiye’nin inşaat anlamında yaptığı atılım ve değişimin uzun zamandır takip etmekteyiz. Tensar olarak Türkiye’de yer...