29 / 04 / 2024

BİM file marketleri

BİM file marketleri

Perakende sektörünün merakla beklediği BİM'in yeni konsepti File'nin ilk mağaza açılışı için geri sayım başladı. File'nin ilk mağazası şubat ayında İstanbul Bahçeşehir'de bulunan Prestij AVM'de açılacak.

Bim market zinciri kuruyor!

Türkiye'de 4 bin 395 şube ile indirimli marketler zincirinin lideri olan BİM, yeni bir atak yapmaya hazırlanıyor. BİM yönetimi, File markası altında yeni bir zincir kurmak için İcra Kurulu'na yetki verdi.

BİM'den yeni perakende modeli: File!

BİM'den yeni bir market zinciri daha geliyor. BİM'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre; File markası altında yeni bir perakende modeli çalışması yapılacağı açıklandı.

BİM'de Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak!

BİM 6 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de bu hafta  Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak.

BİM’de yemek takımı 1900 TL’ye, çatal/kaşık/bıçak takımı 830 TL’ye, borcam 120 TL’ye düştü!

BİM’in 2 Haziran Cuma günü indirimin geleceği aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel olarak paylaşılırken, 2 yemek takımı 1900 TL’ye, çatal/kaşık/bıçak takımı 830 TL’ye, borcam 120 TL’ye düşecek. İşte 2 Haziran Cuma BİM fiyat listesi...

BİM'de Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye düştü!

BİM 2 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye satılacağı belirtildi. İşte yeni ay kataloğu fiyat listesi...

Tarım Kredi'den hayrete düşüren indirim! Ayçiçek yağında muhteşem kampanya

Ayçiçek yağı ücretleri geçtiğimiz sene büyük oranda zamlanan temel gıda ürünlerinden bir tanesi haline gelirken, ayçiçek yağına gelen zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kaldı. Tarım Kredi marketleri ise 5 litre TMO Ayçiçek yağının satış ücretini 135 TL'ye düşürdü.

Tarım Kredi Market'in çılgın kampanyasına büyük ilgi! 1 ay süreyle uzatıldı

Tarım Kredi Marketleri başlattığı sabit fiyat uygulaması insanların yoğun beğenisi ile karşılandı. Tam 900 ürün için geçerli olan ve fiyat sabitleme kararına ilgi büyük olunca Tarım Kredi Marketleri aldığı kararı 1 ay süreyle uzatma kararı aldı.

Tarım Kredi Marketleri'nde hangi ürünlerin fiyatı sabitlendi, hangi ürünler indirime girdi? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Marketlerdeki fahiş fiyat artışları Ramazan ayı boyunca sahur ve iftar sofrası kuracak vatandaşları kara kara düşündürüyordu. Sevindiren haber Tarım Kredi Marketleri'nden geldi.

Kırmızı ette böyle bir indirim görülmedi! Tarım Kredi Marketleri kasapları perişan etti! Tam 100 TL avantajı kaçırmayın

Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayı ile birlikte kırmızı ete yaptığı indirimlerle gündeme geldi. Yapılan bu 100 TL'lik indiirim vatandaşın yüzünü güldürürken fırsatı kaçırmak istemeyenler  Tarım Kredi Marketleri'ne akın etti İşte haberin detayları

B M Global Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

B M Global Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bulut Muhammet Mert tarafından kuruldu.

Çeyiz düzenlere müjde! BİM’de yemek takımı 1799 TL’ye; 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 729 TL’ye düştü! 24 Mart 2023

BİM’in 24 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de yemek takımı 1799 TL’ye; 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 729 TL’ye düştü. İşte 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi Marketleri'nde peynir 39.95 TL,nohut 29.50 TL! Çılgın indirimleri kaçırmayın! 

Fiyatların yükselmesi ve vatandaşın alım gücünün düşmesi sonucu marketlerin yaptığı aktüel ürünler bir nebze olsun ceplere biraz rahatlık veriyor. Tarım Kredi Marketleri de 15 - 29 Mart arası geçerli olmak üzere, vatandaşa uygun fiyatları ile indirimli ürünlerini duyurdu. 

Tarım Kredi Marketleri'nin Mart ayı indirimleri belli oldu! Ayçiçek yağı, şeker, çay, pirinç.. 1 Mart 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nin Mart ayı indirimli ürünler listesini yayımlandı. Temel ihtiyaç ürünlerini ucuz fiyattan almak isteyen vatandaşlar, Tarım Kredi Marketleri'nin güncel indirimli katoloğunu merakla bekliyorlardı. İşte Tarım Kredi Kooperatif Market güncel Mart indirim kataloğu..

Tarım Kredi Marketleri yine şok eden fiyatları duyurdu! Aktüel ürünlerin fiyatına bakan hemen markete koştu

2023'e girdik gireli marketlerin indirimleri vatandaşı cezbediyor. Tarım Kredi Marketleri bu hafta yine aktüel ürünleri vatandaşla buluşturdu. Ekonomik olarak daralan keselere uygun ürünleri indirime sokarak gözde haline geldi İşte o ürünler...

Tarım Kredi Marketleri: Ucuz ürün sayısı artacak

Tarım Kredi Marketlerinde indirimli ürün sayısı artacak. 600 üründe 4 ay boyunca en ucuz olma sözü veren Tarım Kredi marketleri ucuz ürün sayısını artıracak.

BİM file marketleri Haberi

BİM file marketleri

Perakende sektörünün merakla beklediği BİM'in yeni konsepti File'nin ilk mağaza açılışı için geri sayım başladı.File'nin ilk mağazası şubat ayında İstanbul Bahçeşehir'de bulunan Prestij AVM'de açılacak, ikinci mağaza Ispartakule'de, üçüncüsü ise Esenyurt'ta devreye girecek. BİM, File ile Carrefour ve Migros gibi zincirlerle süpermarket kategorisinde rekabet etmeye hazırlanıyor. 


Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye'deki ilk temsilcisi olan BİM'in yeni format arayışında olduğunu Ekonomist Dergisi olarak kamuoyuna ilk biz duyurmuştuk. Ön hazırlıkları yapılan yeni formada ilgili pek çok detay netleşmiş durumda.  Yeni konsepti File ile Carrefour ve Migros gibi zincirlerle süpermarket kategorisinde rekabet etmeye hazırlanan  BİM, File'nin ilk şubesini şubat ayında İstanbul Bahçeşehir'de bulunan Prestij AVM'de açacak. Ardından ikinci mağazanın Ispartakule Bizimevler'de, üçüncünün ise Esenyurt'ta bulunan Merkez AVM'de açılması planlanıyor. 


Mahalle aralarında açılan BİM'in aksine...