02 / 05 / 2024

bim yeni mağazaları

bim yeni mağazaları

İlk yarıda yıllık bazda net kârını yüzde 18,6 artırarak 190 milyon TL'ye ulaşan BİM, 204 yeni mağaza daha açarak toplamda 3 bin 859 mağazaya ulaştı. Şeker Yatırım uzmanları, BİM için hedef fiyatlarını 49 TL olarak belirledi...

Migros, Eylül'de 35 yeni mağaza açtı! Mağaza sayısı 3 bin 205, satış alanı 1 milyon 897 bin metrekare oldu! 

Migros tarafından, Eylül ayında açılan yeni mağaza sayısını ve mağazaların formatlarını tek tek açıklandı. İşte detaylar...

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Bim'de Kağıt Havlu 56,75 TL, 5 Kg Un 44,50 TL, Yemeli Peynir Çeşitleri 37,50 TL'ye geriledi 

Bim 20 Haziran 2023 Aktüel Kataloğunu vatandaş ile paylaştı. Salı indirimli ürünler listesi duyurusu ile hız kesmeden devam eden Bim Market Haftanın Önerileri etiketi ile hazırladığı yeni Bim Salı Kataloğu avantajları karşınızda. İşte 20 Haziran 2023 Türkiye Geneli Bim Market mağazalarında geçerli a

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 7 oldu! Nisan'da 25 yeni mağaza açıldı! 

Migros, Nisan ayında 25 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 15 adet Migros, 8 adet Migros Jet ve 2 adet Macrocenter formatında olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Ramsey, 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açacak!

Ünlü marka Ramsey, mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açmayı hedefleyen ünlü marka, İzmir ve Katar’da da yeni mağazalar açacak.

Pereja, İstanbul'da yeni mağaza açacak!

Yatırımlarına devam eden Pereja bu yıl hem İstanbul'da hem diğer illerde yeni mağazalar açacak...

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

Doğtaş yurt dışında dört yeni mağaza açacak!

Geçtiğimiz günlerde Londra'daki mağazasının açılışını yapan Doğtaş, son olarak Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan'da yeni mağazalarını faaliyete geçirdi.

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Altınyıldız Classics mağazalarını açıyor!

Altınyıldız Classics, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında kapattığı mağazalarını yeniden açıyor.

bim yeni mağazaları Haberi

bim yeni mağazaları



İlk yarıda yıllık bazda net kârını yüzde 18,6 artırarak 190 milyon TL'ye ulaşan BİM, 204 yeni mağaza daha açarak toplamda 3 bin 859 mağazaya ulaştı. Şeker Yatırım uzmanları, BİM için hedef fiyatlarım 49 TL olarak belirlerken, 'alım' tavsiyesini de koruyor. 


Beklentilerin üzerinde açıklanan ikinci çeyrek mali tabloları ışığında, BÎM için 'al' tavsiyemizi ve 49 TL hedef fiyatımızı koruyoruz. Bu kararımızı, şirketin güçlü operasyonel performansına, TL'nin zayıfladığı bir ortamda borçsuz yapısına ve satışlara da direkt etkisi olup sürekli genişleyen mağaza sayısına dayandırıyoruz. 


BİM, ilk yanda da 204 mağaza açarak mağaza sayısını artırmaya devam etti ve 30 Haziran itibariyle toplamda 3 bin 859 mağazaya ulaştı. Fas ve Mısır'da bulunan mağaza sayılan ise sırasıyla 130 ve 25 oldu. 


BİM'in net satışlan yıllık bazda yüzde 20,4...