06 / 05 / 2024

bimeks mağazamı açıyor

bimeks mağazamı açıyor

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Louis Vuitton Bodrum'da mağaza açıyor!

Louis Vuitton Türkiye'deki İstanbul Nişantaşı, İstinyepark, Zorlu Center ve Emaar Square Mall mağazalarından sonra Bodrum'da da mağaza açıyor.

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Altınyıldız Classics mağazalarını açıyor!

Altınyıldız Classics, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında kapattığı mağazalarını yeniden açıyor.

Beymen cadde mağazalarını hizmete açıyor!

COVID-19 mücadelesi kapsamında mağazalarını geçici süreyle kapatan Beymen, Türkiye'de caddelerde bulunan 4 Beymen, bir Beymen Club ve altı NetWork mağazalarını hizmete açıyor.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Bauhaus Türkiye 4 Mayıs'ta tüm mağazalarını yeniden açıyor!

Mağazalarını koronavirüs nedeniyle geçici süre ile kapatan Bauhaus Türkiye, 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü mağazalarını yeniden hizmete açıyor.

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, Türk markalarının yurt dışında yatırım atağına başladığını söyledi. Öncel, markaların yurt dışında her gün ortalama 2 mağaza açmaya devam ettiğini belirtti.

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

Türk markalarının yurt dışında büyüme stratejilerine odaklandı. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, “Yurt dışında her gün 2 yeni mağaza açıyoruz. Yıl sonunda 3 bin 150 olan yurt dışı mağaza sayımız 4 bine ulaşacak” açıklamasında bulundu.

Miniso ayda yüz mağaza açıyor!

Bugünlerde daha çok kapanan mağazalarla gündemde olan alışveriş merkezlerinin yüzünü güldüren üç marka arka arkaya mağaza açmaya devam ediyor.

bimeks mağazamı açıyor Haberi

bimeks mağazamı açıyor

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, yeni mağazasını Novada Outlet AVM'de açtı. 2 bin metrekarelik sergileme alanına sahip olan mağazada; beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, cep telefonundan bilgisayara ve tüketici elektroniğine kadar birçok ürün grubu müşterilerin beğenisine sunuluyor. Dün akşam VIP açılışını gerçekleştirilen mağazanın bu sabahta halk açılışı yapıldı. Mağazanın açılışına Konyalılar yoğun ilgi gösterirken, özel açılış indirimlerini kaçırmak istemeyen Konyalılar, mağazanın önünde ve AVM'nin dışında uzun kuyruklar oluşturdu. Bimeks'in Konya macerasının 2004 yılında başladığını belirten Bimeks Bölge Yöneticisi Sadi Toprak, "Bimeks Konya'ya geldiği zaman hiçbir ulusal marka yoktu. 2004'ün 1 Haziran'ın da Kule Site Alışveriş Merkezi'ndeki halen faal olan mağazamızı açmıştık. O gün için 200 metrekare olan o mağazamız Bimeks'in en büyük mağazasıydı. Bugün içinde bulunduğumuz mağazamız 2 bin...