03 / 05 / 2024

Bimeks şirket alımı

Bimeks şirket alımı

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. Electroworld İç Ve Dış Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 100'ünü temsil eden payların tamamını 6.000.000.TL bedel ile satın almak için hisse devir anlaşması imzaladı...

O şirket çalışanlarına 20 bin TL ikramiye müjdesi!

Kurban Bayramı yaklaşırken, o şirket çalışanlarına 20 bin TL ikramiye ödeyeceğini duyurdu. İşte detaylar!

THY personel alımı yapacak! 1000 kişilik kadro için yüksek maaş veriyor!

Türk Hava Yolları (THY) çalışan alımına başladı ve KPSS şartı aranmayacak. Şirket, yüksek maaş vaadiyle birlikte toplamda 1000 personel alımı gerçekleştirecek. İş ilanı hakkında detaylar haberimizde...

Özderici GYO'dan gayrimenkul alım ve satım açıklaması!

Özderici GYO'nun Tebliğ'de belirtilen ekspertiz değerinin yüzde 95'inin altında bir satış bulunmamakta ve aynı dönemde şirket portföyüne bir gayrimenkul alım işlemi bulunmamakta

Akfen GYO pay geri alımı yaptı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platforumu'nda şirket paylarının geri alım programı ile ilgili açıklama yaptı.

Akfen GYO pay geri alımı yaptı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platforumu'nda şirket paylarının geri alım programı hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO 8 Ağustos'ta pay geri alımı yapacak!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platforumu'nda (KAP) şirket paylarının geri alım programı hakkında açıklama yaptı.

Katarlı şirket Türkiye'den 100 milyon dolarlık alım yapacak!

Tekzen ile Katar'ın en büyük perakendecisi Al Meera Holding arasında imzalanan stratejik iş birliği anlaşması kapsamında katarlı şirketin ilk yıl 100 milyon dolara varan alım yapması bekleniyor.

Avrasya GYO'ya Gürcistan'da Şirket alımı için yetki verildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO'ya Gürcistan'da Şirket alımı için yetki verildi.

Akfen GYO-Şirket Paylarının Geri Alım Programı kabbul edildi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı - Şirket Paylarının Geri Alım Programı, 24 Mayıs 2016 tarihinde yapılan genel kurulda kabul edildi. İşte program detayları...

Emlak Konut'tan şirket paylarının geri alımı açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Şirket Paylarının Geri Alımı İçin Verilen Yetkilendirme değişikliği yayınlandı.

Türk yatırımcılara yurtdışından şirket alımı çağrısı!

Enerji Bakanı Albayrak, güneş panellerinin ve rüzgâr türbinlerinin Türkiye’de üretilmesinin önemine dikkat çekti. “Türkler, yurtdışında şirket alabilir. Teknoloji getirecek alımlara destek verebiliriz” dedi.

Emlak Konut GYO Ekim-Aralık döneminde hisse geri alımı yapmadı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 7 Ekim -31 Aralık 2015 döneminde, şirket paylarının geri alımıyla ilgili her hangi bir işlem gerçekleştirilmediğini KAP'a bildirdi.

Özak GYO'dan şirket paylarının geri alımı açıklaması!

Özak GYO toplamda 3.000.000 adet payı aşmayacak şekilde, 28 Eylül 2015 tarihinden başlamak üzere ve 1 yılı aşmamak kaydıyla yapılacak ilk genel kurul toplantısına kadar, gerekli görülen durumlarda geri alım yapacak.

Bimeks şirket alımı Haberi

Bimeks şirket alımı

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz, Electroworld İç Ve Dış Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin % 100'ünü  temsil eden payların tamamını 6.000.000.TL bedel ile satın almak için  DSG European Investments Limited / İngiltere ( Dixons Retail Plc iştiraki ) ile Hisse  Devir Anlaşması imzalamıştır.

Satınalma bedeli 2 yılda ve 2 eşit kısımda ödenecektir.


Buna göre yapılacak Rekabet Kurumu başvurusunun olumlu neticelenmesi halinde devir alma sürecinin 2013 yılı sonuna kadar tamamlanabileceği düşünülmektedir.


14 büyük mağaza ve 18 franchise mağaza ise 22 ilde faaliyet gösteren Electroworld İç ve Dış Ticaret A.Ş.'nin satın alınması ile Şirketimizin mevcut satış alanı 85.000 m2 ye, mağaza adedi 114'e, faaliyet gösterilen şehir sayısı ise 49'a...