08 / 05 / 2024

Bimeks yeni mağazası

Bimeks yeni mağazası

Teknoloji firması Bimeks, Türkiye genelindeki 82'inci, İzmir'deki 3'üncü mağazasını Bornova'da açtı. Yabancı şirketler, Türkiye ekonomisinin büyümesi ve Avrupa'daki daralmadan dolayı çıkış yapabilme umuduyla Türkiye'ye geldi....

Bimeks 80'inci mağazasını Muş'ta açtı!

Doğu Anadolu'nun en büyüğü Muş'a Anadolu'daki yatırımlarını hız veren Bimeks, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki en büyük mağazası Muş'ta açtı. Muş'la birlikte 80. mağazya ulaşan Bimeks, yıl sonuna kadar 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor...

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Bella Maison yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de açtı!

2020'nin sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete açtı.

Boyner, İstiklal Caddesi'nde 5 katlı yeni mağazasını açtı!

Boyner, İstiklal Caddesi'nde yer alan 5 katlı yeni mağazasını hizmete açtı. Boyner bu yıl toplamda 12 yeni mağaza açacak.

Under Armour İzmir'de yeni mağazasını açtı!

Global performans spor giyim ve aksesuar markası olan Under Armour, 24 Ekim’de Hilltown İzmir’de açılan yeni mağazasıyla spor tutkunları ile bir araya geliyor…

MediaMarkt yeni mağazasını İzmir'de açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırım yapmaya devam ediyor. MediaMarkt, mağazalarına bir yenisini ekleyerek İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı…

Siemens yeni mağazasını Alsancak'ta açtı!

Siemens'in Ankara ve İstanbul'dan sonraki yeni deneyim mağazası İzmir Alsancak'ta açıldı. Alsancak Biz Elektronik, faaliyetlerine başladı.

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA Türkiye’deki yedinci mağazasını, Antalya’da Agora Alışveriş Merkezi’nde açtı.Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı.

Bizim Toptan’dan Pendik Marinturk AVM’ye yeni mağaza!

Bizim Toptan, Pendik Marinturk AVM’de müşterilerini birçok yenilikle buluşturduğu, genel konseptinin dışında yeni mağazasını hizmete açtı. 

Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü firmalarından İtalyan mobilya markası Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı. 

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

Beymen, Suadiye'de yeni mağaza açacak!

Beymen, Bağdat Caddesi'nin dokusu ile örtüşen yeni mağazasıyla ziyaretçilerine sıcak bir ev ortamı sunmaya ve yeni sezonda alışveriş deneyimine farklı bir soluk katmaya hazırlanıyor.

Adese 17. mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı!

Adese yeni mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, mağaza sayısı 17'ye çıkardı.

Bimeks yeni mağazası Haberi

Bimeks yeni mağazası

Teknoloji firması Bimeks, Türkiye genelindeki 82'inci, İzmir'deki 3'üncü mağazasını Bornova'da açtı. Ünlü perakende şirketi Electro World'ün 32 mağazası ile yer aldığı Türkiye iştiraki Dixons Retail'i satın almak üzere anlaşma imzaladığını belirten Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar "Açtığımız diğer mağazalarla 81 ilde her şehre en az bir Bimeks mağazası açma hedefine doğru hızla yaklaşıyoruz" diye konuştu. Yabancıların 2006-2007 yıllarında Türkiye pazarına girdiğini hatırlatan Bayraktar, şöyle devam etti: "Bundan önce 4 yerli oyuncu olarak rekabet içerisindeydik. Yabancı şirketler, Türkiye ekonomisinin büyümesi ve Avrupa'daki daralmadan dolayı çıkış yapabilme umuduyla Türkiye'ye geldi. Ama yabancılar gelirken stratejik hata yaptılar. Bigbox dediğimiz çok büyük metrekarelerle girdiler. Yükleri arttı, Türkiye coğrafyasına yayılamadılar. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi belli noktalara sıkışıp kaldılar. Biz, Bimeks olarak 2010'da hem...