15 / 05 / 2024

Bimeks yurtdışı mağazaları

Bimeks yurtdışı mağazaları

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

İnci Deri yurtdışında 40 mağazaya ulaşacak!

İnci Deri, yurtdışındaki mağazalarının sayısını 5 yılda artırmayı hedefliyor. Şu anda yurtiçinde 100, yurtdışında 5 mağazası bulunan İnci Deri, yurtdışı mağazalarının sayısını 40'a çıkaracak.

Dev mağazalar büyümek için küçülüyor!

Yurtdışında dev mağazalar açarak büyüyen yabancı zincirler, Türkiye'de strateji değiştirdi. Şirketler, müşteri kaybetmemek ve onlara daha yakın olmak için merkezdeki küçük metrekareli mağazaları tercih ediyor.

Altınbaş yurtdışı mağazalarını arttıracak!

Altınbaş, Avrupa'da marka satın almak için kolları sıvadı. İmam Altınbaş, "Avrupa'da önemli köşeler tutulmuş. Tek yolumuz bunları satın almak" dedi. Yurtdışında 30 mağazaya sahip olan şirket, bu sayıyı artırmayı hedefliyor.

Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında!

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, Türkiye’deki satış noktalarını genişletiyor. Barbeküleriyle, sağlıklı barbekü ve yeni bir barbekü kültürünü de yanında getiren Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında...

Bimeks mağazaları 128'e ulaştı!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bimeks Bilgi İşlem mağazaları 128' e ulaştı.

Bimeks Ankara Kentpark'ta mağaza açtı!

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks'in 3 yeni mağazası eş zamanlı açılışla hizmete girdi.

Bimeks Kentpark mağazası açıldı!

Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. İstanbul, Konya ve Ankara'da 5 Nisan Cumartesi günü açılan 3 yeni mağaza ile Türkiye genelinde mağaza sayısını 120'ye çıkardığı aktarıldı.

Bimeks İstanbul, Ankara ve Konya'da yeni mağazalar açtı!

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty’nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks’in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks, İstanbul, Ankara ve Konya'da 3 yeni mağazasını hizmete sundu...

Canpark AVM'de hangi mağazalar var?

Canpark AVM açılış tarihi nedir? Canpark AVM adres bilgileri nasıldır? Canpark AVM'de hangi mağazalar bulunuyor? Canpark AVM'de mağaza açan ünlü markalar hangileridir? İşte Canpark AVM mağaza ve marka listesi...

Weber Mart ayından itibaren Bimeks mağazalarında da satışa sunulacak!

Kömürlü ve gazlı barbekü seçenekleri ve barbekü yapmayı kolaylaştıran aksesuarlarıyla Weber, satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Weber barbekü ve barbekü aksesuarları Mart ayından itibaren Bimeks mağazalarında da satışa sunulacak.

540/4 Parsel adres! Cadde mağazaları 165 bin liradan!

540/4 Parsel adres ve satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir'de yükselen 540/4 Parsel projesinde cadde mağazalarının satış fiyatları 165 bin liradan başlıyor...

Bimeks 3 mağaza birden açtı!

Teknoloji perakendesinde gerçekleştirdiği satın almalarla öne çıkan Bimeks, geçtiğimiz yıl devraldığı Electro World mağazalarının 3 tanesinin daha tabelalarını değiştirdi. İstanbul, Ankara ve Bursa’daki 3 Electro World mağazası daha Bimeks oldu...

Bimeks yurtdışı mağazaları Haberi

Bimeks yurtdışı mağazaları

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Ada sakinlerinden büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.


Teknoloji perakendecisi Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa'da mağaza açtı. 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın dün yapılan açılışına ada sakinleri büyük ilgi gösterdi. Kampanyalardan yararlanmak isteyen müşteriler uzun kuyruklar oluşturdu.


Kıbrıs mağazası için Türkiye'deki mağazalarından tecrübeli yönetici ve satış danışmanlarını görevlendiren Bimeks, Türkiye'de olduğu gibi Kıbrıs'ta da zengin ürün çeşidi ile hizmet sunacak. Beyaz eşyadan cep telefonuna, bilgisayardan kişisel bakım ürünlerine kadar 30 binden fazla ürün çeşidiyle hizmet verecek.


DOĞU AKDENİZ'İN TEKNOLOJİ TİCARETİ MERKEZİ OLACAK

Mağazanın açılışında konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray, Lefkoşa mağazasının...