01 / 05 / 2024

Bin Ladin grup

Bin Ladin grup

Medyanın yoğun ilgisinden rahatsız olduğu belirtilen Bin Ladin, panelde konuşmaktan son anda vazgeçip Şile ve Sancaktepe’de arazi bakmayı tercih etti.

Mekke'ye yeni yolları ve tünelleri Bin Ladin grubu yapacak!

Mekke'de ulaşımın daha sağlıklı hale getirilmesi amacıyla yeni tünel ve yollar için 500 milyon dolarlık anlaşma imzalandı

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

İbrahim Bin Ladin'in Kaliforniya'daki evi aylardır alıcı bulamadı!

Suudi Arabistanlı El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi olan İbrahim Bin Ladin'in Kalifornya'dan 1 milyon 653 bin dolara satın aldığı lüks malikane 28 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Lüks malikane aylardır alıcı bulamadı.

Onsan Grup Angola'da 10 bin konut inşa edecek!

Türk firması Onsan Grup tarafından Angola'da yürütülen proje kapsamında toplam 10 bin konut inşa edilecek.

Azure Grup Katar’da 3 bin 200 işçiye yaşam alanı yaptı!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar’daki faaliyelerine ilişkin, "Katar'da bin 700 kişilik işçi yaşam alanını hayata geçirdik'' dedi. 

Mekke Abraj Kudai Oteli'nde inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük otelini inşa etmeye hazırlanan Suudi Arabistanlı Bin Ladin grup projeye yeniden başlıyor. 10 bin odalı Abraj Kudai'nin 45 katlı olması planlanıyor. Otel projenin 3.5 milyar dolara mal olacak.

Gürbağ Grup'tan Şanlıurfa'ya 2 bin 500 konutluk proje yatırımı!

Gürbağ Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, ''Şanlıurfa ve Cezayir'de yeni konutlar üreteceğiz. Şanlıurfa'da 2 bin 500 konutluk yatırım ile orada yaşayan farklı gelir gruplarına yönelik bir proje ürettik''dedi.

Ladin İnşaat Firması ekonomik krizde!

Suudi Arabistan'ın en büyük inşaat firması Bin Ladin, 69 bin çalışanını işten çıkardı. Yapılan yazılı açıklamada, daha önce ülkeden gönderilen 55 bin işçiye 14 bin işçinin daha eklendiği belirtildi.

Bin Ladin İnşaat 69 bin çalışanını işten çıkarttı!

Bin Ladin şirketinden yapılan yazılı açıklamada, daha önce ülkeden gönderilen 55 bin işçiye 14 bin işçinin daha eklenmesiyle işten çıkarılanların sayısının 69 bine ulaştığı belirtildi.

Bin Ladin şirketinin maaş sorunu çözülecek!

Suudi Arabistan Çalışma Bakanı el-Hakbani, 6 aydır maaş alamayan Bin Ladin şirketi çalışanlarının maaş sorununu yakında çözeceklerini belirtti. Şirket, Mekke'deki vinç kazası sonrası yaşadığı ekonomik krizlerden dolayı çalışanlarına maaş ödeyemiyor.

AKS Grup İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edecek!

Trabzonlu AKS Grup'un Başkanı Emre Aksoy, İstanbul Büyükçekmece'deki 'AKS City' evlerinden ilk alanlara şu ana kadar yüzde 25 kazandırdıklarını söyledi. Aksoy, "İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edeceğiz" dedi.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman'da 3+1'ler 4 bin 650 TL taksitle!

Toplamda 1.394 daireden meydana gelen proje 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Resim İstanbul Orman Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor.

Kabe’yi genişletme çalışmaları sırasında vinç düştü!

Kabe'de 107 kişinin hayatını kaybettiği kazada flaş detay. Kabe'yi genişletme projesini Bin Ladin ailesinin üstlendiği ortaya çıktı. Mekke’de bulunan 107 kişi hayatını kaybetti.

Kuzu Grup İran'da 57 bin konut inşa edecek!

2 milyar 12 milyon dolar değerindeki 57 bin konutluk projenin ilk etabını tamamlayan Kuzu Grup, 37 bin konutluk ikinci etapta da yüzde 75'i geride bıraktı.

Bin Ladin grup Haberi

Bin Ladin grup

Suudi Bin Ladin Grubu CEO’su Abdullah Bin Ladin, finans zirvesine katılmak üzere İstanbul’a geldi. 

Suudi  Arabistan’ın en büyük gruplarından biri olan Suudi Bin Ladin Grup CEO’su Abdullah Bin Ladin, önceden açıklanmış olmasına rağmen İstanbul Finans Zirvesi’nde konuşmaktan son anda vazgeçti. İki günlük zirvenin dün gerçekleşen ‘İnşaat, Gayrimenkul ve İş geliştirme: Suudi Arabistan ve Körfez Bölgesi’ndeki Son Gelişmeler’ başlıklı oturumunda konuşması beklenen Abdullah Bin Ladin’in medyanın yoğun ilgisini gerekçe göstererek, son anda panele katılmadığı bildirildi. Kulislerde dolaşan bilgilere göre, Bin Ladin Ailesi, CEO Abudllah Bin Ladin’in medyanın olduğu kamuoyuna açık bir platformda konuşmasını istemedi. 

 

Sancaktepe’ye geçti

Cidde Ticaret Odası’nın 16 kişilik delegasyonunun bir üyesi olarak İstanbul’a gelen Abdullah Bin Ladin’in, panelde konuşmak yerine Şile’de gayrimenkul yatırımları için arazi bakmaya gittiği öğrenildi. Abdullah Bin...