06 / 05 / 2024

bin ladin şirketi

bin ladin şirketi

Suudi Arabistan Çalışma Bakanı el-Hakbani, 6 aydır maaş alamayan Bin Ladin şirketi çalışanlarının maaş sorununu yakında çözeceklerini belirtti. Şirket, Mekke'deki vinç kazası sonrası yaşadığı ekonomik krizlerden dolayı çalışanlarına maaş ödeyemiyor.

Konteyner nakliye şirketi Maersk, 3 bin 500 kişiyi daha işten çıkardığını duyurdu

Konteyner nakliye şirketi Maersk, küresel ekonomik yavaşlamanın tetiklediği talep azalması ve kapasitenin yükselmesi sebebi ile 6 bin 500 kişinin işten çıkarıldığını belirtti. Öte yandan firma önümüzdeki günlerde de 3 bin 500 kişinin daha işine son verileceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Ladin Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ladin Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Murat Arslan tarafından kuruldu.

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdırahman Bash ve Bashır Abdullah Sahal ortaklığında kuruldu.

Binçat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binçat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Fatma Delikanlı tarafından kuruldu.

İbrahim Bin Ladin'in Kaliforniya'daki evi aylardır alıcı bulamadı!

Suudi Arabistanlı El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi olan İbrahim Bin Ladin'in Kalifornya'dan 1 milyon 653 bin dolara satın aldığı lüks malikane 28 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Lüks malikane aylardır alıcı bulamadı.

Bin Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bin Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Çelik ve Nurullah Bingöl  tarafından kuruldu.

Bin Emlak Yönetimi Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Bin Emlak Yönetimi Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Can Abdik tarafından kuruldu.

Binşa İnşaat Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binşa İnşaat Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nusrettin Kızgın tarafından kuruldu.

20 Bin Fersah İnşaat Hafriyat Otomotiv Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

20 Bin Fersah İnşaat Hafriyat Otomotiv Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Bağ tarafından kuruldu.

2020'nin ilk 6 ayında 2 bin 957 inşaat şirketi kapandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ekonomik dalgalanmalara sebep olan yeni tip koronavirüs salgını inşaat şirketlerini de etkiledi. 2020’nin ilk 6 ayında Türkiye’de toplam 18 bin 140 şirket kapanırken, bu şirketlerden 2 bin 957’si inşaat şirketi olarak kaydedildi. 

Ladin Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ladin Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi  Beyoğlu'nda 140 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoban, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Binça Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binça Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayetullah Delikanlı tarafından kuruldu. 

Bin Hane İnşaat Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bin Hane İnşaat Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Savaş ve İhsan Aktaş ortaklığında kuruldu. 

bin ladin şirketi Haberi

bin ladin şirketi

Suudi Arabistan Çalışma Bakanı Mefrec el-Hakbani, 6 aydır maaş alamayan Bin Ladin şirketi çalışanlarının maaş sorununu yakında çözeceklerini açıkladı. 


 Riyad'ta katıldığı bir toplantıda konuşan Hakbani, personelin bir bölümünün bu ay içinde, diğer bölümünün ise daha sonra maaşlarını alacaklarını belirtti.  


İnşaat sektöründe dünyanın önde gelen firmaları arasında yer alan şirket, Mekke'deki vinç kazası sonrası yaşadığı ekonomik krizler sebebiyle çalışanlarının maaşlarını ödeyemiyor.


Suudi Arabistan'ın El-Vatan gazetesi, vinç kazası sonrası şirketin yeni ihalelere girmesinin yasaklanması nedeniyle zor günler geçirdiğini belirterek 85 yıllık dev inşaat şirketinin 77 bin çalışanını işten çıkardığını iddia etti. 


İşten çıkarılan kişilerinin tamamının yabancı uyruklu olduğu belirtilen haberde, 17 bin Suudi Arabistan vatandaşını bünyesinde çalıştıran şirketin ilerleyen günlerde yönetici, mühendis ve müfettişlerden oluşan 12 bin Suudi Arabistanlıyı da işten çıkaracağı öne sürüldü.


Şirket...