18 / 05 / 2024

bin yataklı hastane erenlere mi yapılacak

bin yataklı hastane erenlere mi yapılacak

Erenler Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı’nda konuşan Başkan Mustafa Kaytaz, “Bin yataklı hastanenin ilçemizde yükselmesi hususunda Erenler Belediye Başkanımız Cavit Öztürk’ü sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Manavgat'a 300 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı Antalya'nın Manavgat ilçesine 300 yataklı Devlet Hastanesi inşa ettirecek. Hastane inşaatının kısa sürede başlaması bekleniyor.

Manisa Salihli'ye 400 yataklı hastane geliyor!

Sağlık Bakanlığı, Manisa'nın Salihli ilçesine inşa edilecek olan 400 yataklı hastane projesine öncelik verdi. Yakın zamanda inşası başlanacak olan hastane 2022 yılında hizmete girecek. 

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 

Gaziantep'e 500 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep’e' 500 yataklı hastane için düğmeye basıldı. Beykent'e  yapılacak hastane için yakın zamanda inşaat çalışmaları başlayacak. 

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

Burdur'a yeni hastane inşa ediliyor!

Burdur'da 78 bin metrekarelik alanda 400 yataklı hastane inşa ediliyor. Kaba inşaatının 2021'de bitmesi beklenen hastanenin 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

Sakarya'daki bin yataklı hastanenin inşaatı bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya'da inşa edilmesi planlanan bin yataklı hastanenin inşaat ihalesinin bu yıl içerisinde gerçekleşeceğini müjdeledi.

Kıbrıs'a 500 yataklı hastane müjdesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Ali Pilli yaptığı açıklamada "Hedef, önümüzdeki 3 yıl içerisinde Lefkoşa'ya 500 yataklı bir hastanenin yapılmasıdır." diye konuştu.

Türkiye'nin Kazakistan'da inşa ettiği 72 yataklı hastane kısmi olarak açılıyor!

TİKA tarafından Kazakistan'da inşa edilen 72 yatak kapasiteli hastane, koronavirüs ile mücadele kapsamında kısmi olarak açılacak...

Sancaktepe'deki salgın hastanesi inşaatında son durum!

Sancaktepe'deki bin yataklı hastanenin inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Bin yataklı olacak Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum ne?

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatında son durum! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Atatürk Havalimanı yerleşkesindeki bin yataklı hastanenin inşaatında inceleme yaptı...

bin yataklı hastane erenlere mi yapılacak Haberi

bin yataklı hastane erenlere mi yapılacak

Erenler Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Erenler Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kaytaz’ın yönetiminde olağan toplantısını gerçekleştirdi. Konseyin olağan yürütme kurulu toplantısında, bin yataklı hastane ile ilgili değerlendirmede bulunan Kaytaz: “Sakarya’mıza yapılması planlanan bu hastanenin ilçemizde yükselmesi hususunda Erenler Belediye Başkanımız Cavit Öztürk’ü sonuna kadar destekliyoruz. Hastanenin Erenler’e yapılmasının başlıca sebepleri arasında ulaşım var. İlçemiz Sakarya’nın göbeğinde yer alıyor. Kuzey ilçeleri Karasu, Kocaali, Kaynarca, Ferizli ve Söğütlü güneyde, merkezde ve doğuda olan tüm ilçelerimize uzak. İstanbul-Ankara otoyol çıkışına yakın olmakla birlikte yine İstanbul-Ankara D-100 yolu ilçemizin ortasından geçiyor” diye konuştu. 


Kaytaz, “Bir diğer husus nüfus. 1 milyonluk Sakarya’nın yüzde 10’unu oluşturuyoruz. Kentsel dönüşüm gibi büyük bir proje ile ilçenin yeniden inşa edilmesi de yapılması planlanan hastanenin ilçemize gelmesi yönünde önemli bir etken...