29 / 04 / 2024

bina anten sistemleri

bina anten sistemleri

İstanbul'da anten kirliliği sona eriyor. İstanbul'da radyo ve televizyon vericilerinin oluşturduğu görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla yapılacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi İnşaatı 24 Temmuz'da ihale edilecek.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile İshak Beşmart tarafından kuruldu.

Sıfır enerji bina sistemleri dünyada ivme kazanıyor!

Sıfır enerji bina sistemleri insan geleceğini tehdit eden enerji kaynaklı karbondioksit emisyonlarının azaltılmasında çözüm olacak.

Tardis Güvenlik Sistemleri Ve Bina Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tardis Güvenlik Sistemleri Ve Bina Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Öztürk tarafından kuruldu.

Bina yükseklikleri serbest olarak belirlenemeyecek!

Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 7 maddesi kabul edildi. İmar planlarında bina yükseklikleri serbest olarak belirlenemeyecek...

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Sivri ve Durmuş Öner Kayserilioğlu tarafından kuruldu.

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Prekast Bina Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prekast Bina Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mevlüt Memiş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Ümraniye, İnkılap Mahallesi'nde kuruldu.

Persan bina yalıtımında yüzde 50 tasarruf sağlıyor!

PERSAN Çatı, Cephe, Yalıtım Sistemleri, tarımdan gıdaya birçok sektörde kullanılan perlit madenini yalıtım malzemelerine uyarlıyor ve böylece ek yalıtım malzemesine ihtiyaç duyulmadan bina yalıtımında yüzde 50 tasarruf sağlanıyor.

Toprak Bina Isı Sistemleri Doğalgaz İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Bina Isı Sistemleri Doğalgaz İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Süzer tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Sultanbeyli'de kuruldu.

Oğuz Haliloğlu: Akıllı bina sistemleri verimliliği arttıracak!

Mobil operatörler için telekom çözümleri sunan Defne, Avrupa Birliği desteği ile hayata geçen 7,8 milyon euroluk BaaS (Building As A Setvice) projesinde akıllı bina teknolojisi üretilmesi için çalışıyor.

Akıllı bina sistemleri yüzde altı enerji verimliliği sağlayacak!

Dünyada 20 ülkede 25’ten fazla mobil operatör için telekom çözümleri sunan Defne Telekomünikasyon, Avrupa Birliği desteği ile hayata geçen 7.8 milyon Euro'luk BaaS projesinde akıllı bina teknolojisi üretilmesi için çalışıyor.

bina anten sistemleri Haberi

bina anten sistemleri

İstanbul'da Çamlıca mevkisindeki radyo ve televizyon vericilerinin oluşturduğu görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi ve tek bir kulede birleştirilmesi amacıyla yapılacak "Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi İnşaatı" yapım işi 24 Temmuz'da ihale edilecek.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Sayısal Yayıncılık Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi İnşaatı yapım işi, belli istekliler arasında ihale usulüyle ihale edilecek. İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki Küçük Çamlıca'ya Sayısal Yayıncılık Projesi kapsamında kullanılmak üzere toplam 365,50 metre yüksekliğinde TV-Radyo Kulesi için 24 Temmuz'da ön yeterlilikler alınacak. 


Ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre yapılacak sıralamada ilk 5 aday teklif vermeye davet edilecek. Yerli ve yabancı isteklilere açık ihalede, yerli istekliler lehine yüzde 15 fiyat avantajı uygulanacak. Ön yeterlik ve ihale...