03 / 05 / 2024

bina yıldırım 3. köprü bağlantı yolu ihalesi açıklaması

bina yıldırım 3. köprü bağlantı yolu ihalesi açıklaması

Binali Yıldırım, "İhalenin 2 ay kadar ertelemesi var. Firmalardan yoğun bir istek var. Hazırlık çalışmalarını tamamlayamadıkları için bize müracaat ettiler. Biz de bu müracaatları yerinde bulduk ve ilave süre verdik" dedi.

Bursa Yıldırım'da 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan arsayı 9 milyon 290 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 9.3 milyon TL'ye satılık arsa hissesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Kazım Karabekir Mahallesi, 3103 ada, 1 parselde bulunan arsanın hissesini 9 milyon 290 bin 585 TL'ye satıyor. İhale 6 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Binali Yıldırım: Kağıthane'ye 3 metro geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kağıthane'ye 3 metronun geleceğini açıkladı. 

Yıldırım'da 5 metruk bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesinde metruk halde olan ve mahallenin güvenliği açısından risk teşkil eden 3 metruk bina ve 2 eski bina kamulaştırılıp yıkıldı.

Yıldırım'da imar planı devrimi!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde uzun vadeli geleceğe yönelik yatırım planı hazırlandı. Bölgede, 3/1 lik imar düzeni 4 yılda tamamlandı.

Aziz Yıldırım'a haciz şoku!

Aziz Yıldırım'a ait 3 şirket hakkında haciz kararı aldındı. SBK Holding'in başlattığı icra işlemleri anlaşmalar sonucunda durduruldu.

Başbakan Yıldırım: Ülkemizle gurur duyalım!

Başbakan Yıldırım, "20 yılda 3 kilometrelik Bolu Tüneli'nin altında kalan bir Türkiye'den bugün Ovit, Zigana Tüneli'ni, Marmaray'ı, Avrasya'yı yapan, dünyanın en büyük havalimanını yapan bir ülke haline geldik. Ülkemizle gurur duyalım." dedi.

Binali Yıldırım Aksaray'da 3 bin 876 konut yaptık!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Aksaray'da 3 bin 876 konut yaptıklarını söyledi.

bina yıldırım 3. köprü bağlantı yolu ihalesi açıklaması Haberi

bina yıldırım 3. köprü bağlantı yolu ihalesi açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Haince, kahpece, kalleşçe masum insanları öldürmek için her türlü kirli oyuna başvuruyorlar. Ama acımızı içimize gömeceğiz, şehitleri kalbimize yerleştireceğiz. Bu bağımsızlık yolunda, millet ve dava yolunda zerre kadar tereddüt yok, geri adım yok. Bu ülke topraklarında son terörist de temizleninceye kadar operasyonlar aynen devam edecek" dedi.


Atatürk Havalimanı'ndaki taksiciler kooperatifine ziyarette bulunarak, şoförlere hitap eden Yıldırım, yaptıkları iş dolayısıyla taksi şoförleriyle iftihar ettiğini söyledi.


Taksicilerin sorunlarının çözümü için bugüne kadar ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirten Yıldırım, şunları kaydetti:


"Taksiciler, Atatürk Havalimanı'nın çok önemli paydaşlarından birisi. Milyonlarca misafirimize hizmet ediyorlar. Atatürk Havalimanı'nın büyümesinde ve Avrupa'da üçüncü sıraya yükselmesinde taksici esnafımızın çok önemli katkısı var. Ülkemizin gelecekte havacılıkta daha da büyümesi, taksicilerimizin hem kendilerini...