20 / 05 / 2024

binadan atlama

binadan atlama

Malezya'nın en yüksek binası olan 421 metre yüksekliğindeki Kuala Lumpur Binası yeni bir heyecana ev sahipliği yaptı.

Hatay’da acil yıkılacak 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırıldı! Şehir tanınamaz hale geldi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasarı alan Hatay’da acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırılması ile şehir adeta tanınamaz hale geldi. 

Demirören Medya Grubu yüksek kira sebebiyle Söğütözü'ndeki binadan taşınıyor!

Demirören Medya Grubu, Ankara'da Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta Gazetesi’nin yer aldığı binadan taşınmaya karar verdi.

İstanbul’da her 3 binadan 1'i depreme dayanıksız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul’da her 3 binadan 1'i depreme dayanıksız. Çok ağır ve ağır hasar alacağı öngörülen bina sayısı 83 bine çıktı" dedi. Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un yapı stokunu değerlendirdi.

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il tadilat çalışmaları mecliste!

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il turizmine katkısı ve yapılan tadilat çalışmalarının maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

6 bin 450 yapı denetim firması denetlendi! 131 bin 700 binadan numune alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, geçen yıl yapı denetim firmalarına yönelik 6 bin 450 denetim yaptı. 198'ine idari para cezası kesildi. Aynı zamanda EBİS kapsamında bugüne kadar 131 bin 700 binadan 9 milyon 750 bin çipli beton numunesi alındı.

Elazığ'da yıkımına karar verilen 323 binadan 71'i yıkıldı!

Elazığ'da yapılan incelemeler sonucunda yıkımına karar verilen 323 binadan 71 tanesi yıkıldı.

Elazığ ve Malatya'da incelenen 1521 binadan 76'sının yıkıldı!

AFAD, "Hasar tespit çalışmalarında, 380 teknik personel ve 4 araç görev yapıyor. Şimdiye kadar Elazığ ve Malatya'da incelenen 1521 binadan 76'sının yıkıldığı, 645'inin ağır hasar aldığı, 38'inin orta ve 503'ünün az hasarlı olduğu belirlendi" şeklinde açıklama yaptı...

Kağıthane'deki riskli 123 binadan 76'sı yıkıldı!

Kağıthane'de nisan ayında bir binanın çökmesi sonucunda açıklanan riskli 123 binadan 76'sı yıkılarak diğer yapılar için yıkım çalışmaları sürüyor.

Kağıthane'de hasarlı 24 binadan 12'si yıkıldı!

İstanbul Kağıthane'de çöken binanın etrafındaki hasarlı 24 binadan 12'sinin yıkımı tamamlandı

Kartal'da riskli 8 binadan 5'incisi de yıkılıyor!

Kartal'da riskli olduğu belirlenen binaların yıkım çalışmaları devam ediyor. Kartal'da riskli 8 binadan 5'incisi de yıkılıyor..

İstanbul'da 5 binadan 1'i Sütlüce'deki gibi!

İstanbul Sütlüce'de yıkılan apartmanın ardından İstanbul'daki diğer binalar gündeme geldi. Mühendisler, her 5 binadan 1'inin Sütlüce'deki binaya benzer özellikler taşıdığını belirttiler.

Kadıköy'de 26 bin riskli binadan 6 bini dönüşüme girdi!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu, Kadıköy İlçesi’nde 26 bin riskli binadan 6 bininin dönüşüme girdiğini söyleyerek dönüşümün 15 yıl süreceğini söyledi.

İnşaatı başlayamayan binadan daire satılır mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''İnşaatı başlayamayan binadan daire satılır mı?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haberr...

binadan atlama Haberi

binadan atlama

Malezya'nın en yüksek binası olan 421 metre yükseklikteki Kuala Lumpur binası, yeni bir heyecana ev sahipliği yaptı. 


Geleneksel olarak yapılan atlama yarışında, bu yıl 23 ülkeden 95 maceraperest,  kendisini boşluğa bıraktı. Fransa'yı temsil eden Aurelien Chatard (solda) ile Florian Pays atlarken elele tutuşup, çeşitli gösteriler yaptıktan sonra, ayrılarak paraşütlerini açıp aşağı indi ve büyük alkış...