19 / 05 / 2024

binalara işlenen kitap resimleri

binalara işlenen kitap resimleri

Her ne kadar yazarları ve roman kahramanlarıyla güzelleştirilen duvarlara bir itirazımız yoksa da, kitap resimleriyle dolu duvarlara kim hayır diyebilir ki? İşte huzurlarınızda dünyanın dört bir yanından, şahane duvar resimleri...

Emekli ve memurun Temmuz maaşına büyük zam! Yüzde 41 için hesap kitap yapılıyor! En düşük maaş 4 bin TL...

Milyonlarca emeklinin ve memurun beklediği Temmuz zammında her geçen gün detaylar belli oluyor ve ipuçları geliyor. Yüzde 41 için hesap kitap yapılıyor. Peki en düşük maaş kaç lira? Kim ne kadar zam alacak? İşte ayrıntılar...

Okan Kemal Kitapçı ve eski eşi arasında villa krizi!

Ender Çikolata’nın eski sahibi Okan Kemal Kitapçı ile eski eşi Jülide Dinç, arasında villa krizi yaşanıyor. Jülide Dinç Tarabya'daki villanın yüzde 50'sinin kendisine ait olduğunu öne sürerek Kitapçı'ya dava açtı. 

İBB her ilçe için 'olası deprem kayıp tahmini' kitapçığı hazırladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mega kent İstanbul’un 39 ilçesi için 'İlçe Olası Deprem Kayıp Tahmini Kitapçıkları' hazırladı.

Enerji Kimlik Belgesi için son günler!

Enerji Kimlik Belgesi nedir? Enerji Kimlik Belgesi ne zamana kadar alınmalı? Enerji Kimlik Belgesi hangi binalara için zorunlu? İşte detaylar...

Manisa'nın yeni fay hattı, imar haritalarına işlendi!

Manisa fay hattı ortaya çıkarıldı. Yeni hat imar haritalarına kaydedildi. Manisa'da imar haritalarına işlenen fay hattı doğrultusunda bina stoğu gözden geçirilecek.

Futbolcu Max Kruse yeni evi için alışveriş yaptı!

İstinyePark'ta görüntülenen Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse, yeni evi için beyaz eşya alışverişi yaptı.

Engelli erişilebilirliği olmayan binalara ruhsat ve iskan verilmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapı denetimiyle ilgili yapılan düzenlemeyle yapıların proje aşamasında engelliler için erişilebilir olması zorunlu hale gelecek.

İstanbul'da binalara deprem uyarı sistemi takılacak!

İstanbul'da teknoloji editörleri ile bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Akıllı Afet Yönetimi için binalara takılacak sensörler ile yapıların titreşimini izleyeceklerini söyledi.

Diyarbakır'da ilk kitap kafe hizmete açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kitap kafe hizmete açıldı. Sosyal yaşam alanlarına kadar pek çok alanda uyguladığı projeler kentin çehresini değiştiriyor.

Binalara yeni deprem güvenliği ve asansör şartnamesi geldi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'te Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ ile binalara yeni deprem güvenliği ve asansör şartnamesi geldi..

Galip Öztürk'ün müebbet hapis cezasına Yargıtay'dan onay!

Metro Holding’in patronu Galip Öztürk’ün 22 yıl önce işlenen bir cinayete ilişkin yargılandığı davada karar çıktı. Yargıtay, ‘cinayetin azmettiricisi’ iddiasıyla müebbet hapis cezası alan Öztürk'ün müebbet hapis cezasının infazının devamına karar verdi.

3 katlı binalara asansör zorunluluğu geldi!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğe göre, 3 katlı binalara asansör yeri bırakma zorunluluğu geldi..

İnşaat sektöründe işçi eksiliği yaşanıyor!

ABD Merkez Bankası (Fed) "Bej Kitap" raporunun Temmuz 2018 sayısını yayımladı. Raporda, inşaat işçileri ve bilgi teknolojileri teknisyenleri gibi meslek kollarında büyük arz eksikliği yaşandığı açıklandı.

binalara işlenen kitap resimleri Haberi

binalara işlenen kitap resimleri


Her ne kadar yazarları ve roman kahramanlarıyla güzelleştirilen duvarlara bir itirazımız yoksa da, kitap resimleriyle dolu duvarlara kim hayır diyebilir ki? İşte huzurlarınızda dünyanın dört bir yanından, şahane duvar resimleri!



San Francisco'da bir duvar resmi:Gabriel Garcia Marquez'in Yüzyıllık Yalnızlık,J.D. Salinger'ın Çavdar Tarlasında Çocuklar,Cervantes'ten Don Kişot ve Douglas Adams'dan Otostopçunun Galaksi Rehberi'nden derlenen bir çizim.




Pittsburgh'da bir duvar resmi.



Fontainebleau, Fransa'da bir duvar.



Portland Üniversitesi'nde bir garaj duvarı.



Bir binanın girişindeki merpenler!



Bir başka iç açan duvar resmi de Chicago'dan.