18 / 05 / 2024

binalarımızı yenileyelim seferberliği nedir

binalarımızı yenileyelim seferberliği nedir

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 750 bin bina stokunun yenilenmesi gerektiğine dikkat çekerek, "binalarımızı yenileyelim seferberliği" başlattı. Altepe, depremin yıl dönümü nedeniyle gazetelere ilan vererek halkın dikkatini çekti.

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

Firmalarda kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Kentsel dönüşüm seferberliği, pek çok sektörü de harekete geçirdi. Domino etkisi oluşturarak, inşaat başta olmak üzere diğer yan sektörlerde de üretim ve büyüme artması bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt geldi! Doların geleceği seviyeyi görenler gözlerine inanamayacak

Dolar/TL kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden dolar kuru için, yatırımcılar ''dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunu araşıtırıyor. Dev banka doların geleceği seviyeyi açıkladı. Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Elinde doları olanlar koşun hemen bakın

Altın ve piyasa uzmanı Memiş ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusuna yanıt arayan yatırımcılar için açıklama yaptı. Elinde doları olanlar koşun hemen bakın.

Türkiye İMSAD'tan Deprem Haftası açıklaması: Bilinç seferberliği oluşturmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, güvenli bina için güçlü denetim vurgusu yaparak, "Deprem konusunda bilinç seferberliği oluşturmalıyız" dedi.

Dolarlarımızı bozduralım mı? İslam Memiş rakam verdi! Tarih açıkladı! 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak edenler için rakam verdi. Tarih açıkladı! Elinde 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın!

Bebek maması, atkı, bere, eldiven ne varsa satılacak! E-ticaret üzerinden deprem yardımlaşma seferberliği yapılıyor

Türkiye'yi yasa boğan ve tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu depremden etkilenen vatandaşların öncelikli ihtiyaç ürünlerinin satılacağı e-Ticarette  Deprem Yardımlaşma Seferberliği başlatıldı.

Annemden miras kalan evde oturuyorum kardeşlerim çıkarır m? Miras kalan ev için diğer mirasçı kira alabilir mi?

Annemden miras kalan evde oturuyorum kardeşlerim çıkarır m? Miras kalan ev için diğer mirasçı kira alabilir mi? soruları vatandaşların aklını kurcalayan sorulardan bazılarıdır. Şimdi bu soruların yanıtlarına göz atalım!

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt geldi! Dolar sadece 14 gün içinde tam bu kadar olacak! Koşun hemen bakın

Dolar kuru 16 Ocak 2023 Pazartesi gününe yukarı yönlü başladı. Dolardaki yükseliş devam ederken vatandaşlar ''dolarlarımızı bozduralım mı? sorusunun yanıtını merak ediyor. Doların yönünü merak edenler için, 14 gün sonra nacıl olacağı belli oldu. Koşun Bakın...

Kişisel bakımınız için Braun'dan alabileceğiniz müthiş ürünler! İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bakımlı olmak günümüz dünyasında çok önemli. Ancak güzellik merkezine gitmek her zaman mümkün olmuyor. Bu durumda kişisel bakımı evde yapmak çok cazip bir seçenek haline geliyor. İşte Braun'un hayatınızı kolaylaştıracak, güzelliğinize güzellik katacak ürünleri ve fiyatları..

Dolarlarımızı bozduralım mı? Aynı anda peş peşe farklı rakam geldi! Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Dolar kurundaki hızlı yükseliş devam ediyor. Yükselişi gören yatırımcılar ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunua yanut arıyor. Ekonomistlerden aynı anda peş peşe farklı rakam geldi.  Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Altın fiyatları yılın son günlerinde yükselmeye devam ederken, ''Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

binalarımızı yenileyelim seferberliği nedir Haberi

binalarımızı yenileyelim seferberliği nedir

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 750 bin bina stokunun yenilenmesi gerektiğine dikkat çekerek, "binalarımızı yenileyelim seferberliği" başlattı. 


Ağustos Körfez Depremi, 16. yıl döneminde acıları yeniden tazeledi. Depremin yıldönümünde, tehlmeyi işaret eden pek çok açıklama yapılmasına rağmen, ertesi gün bütün uyarılar unutuldu. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentteki riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak geniş ve halk arasında büyük ilgi toplayan yeni bir kentsel dönüşüm seferberliği başlattı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, depremin yıl dönümü nedeniyle gazetelere ilan vererek halkın dikkatini çekti. 

"17 ağustos depreminin ardından 16 yıl geçti. Arkasından İzmit Depremi ve Van Depremine şahit olduk ülkece. Her deprem, arama kurtarma ekiplerinin "sesimi duyan var mı?"sözleriyle hafızalarımıza kazındı. Acıyla kavrulduk, yaraları sarmaya çalıştık, ülkece yas içinde nefes aldık. 

Her deprem sonrası her aile, "deprem öldürmez bina...