21 / 05 / 2024

Binax Gayrimenkul izmir

Binax Gayrimenkul izmir

Binax Gayrimenkul Çiğli Ofis Açılışı, Ankara’da yaşanan üzüntü verici olaydan ötürü buruk bir şekilde gerçekleşti.

İzmir Torbalı'da 8.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Yazıbaşı Mahallesi, Karaselvi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 8 milyon 945 bin 595,17 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Menderes'te 2.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir Menderes Çile Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 2 milyon 669 bin 819 TL bedelle satışa çıkarıldı.

İzmir'de 10.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İzmir İli, Buca İlçesi ve Konak İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İranlılar gayrimenkul için İzmir’e yöneldi!

TÜİK’in açıkladığı verilere göre, son 10 ayda 8 binin üzerinde İranlı, İzmir’den gayrimenkul satın aldı. İZEKO Başkanı, emlak piyasasının hareketlendiğini ifade etti. 

İzmir'in merkezi gayrimenkul sektörüyle değişiyor!

Gayrimenkul alanındaki hareketlilikle birlikte İzmir’in merkezinin değişeceğini söyleyen Prof. Dr. Atilla Sezgin, “Bugün merkez konumundaki Konak artık eski şehir. Alsancak’ta hareketlilik var, ama trafik ve otopark sorunu bulunuyor. Onun için yeni merkezin Halkapınar olacağını düşünüyorum.” dedi.

Gayrimenkul yatırımcısının odağında İzmir var!

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinin başlamasıyla hareketlenen gayrimenkul sektörü önümüzdeki dönemde de cazibesini korumaya devam edecek. Büyük yatırımcılar İzmir'de yeni projelere başlarken kentte konut fiyatları yükselmeye başladı.

İzmir Balçova'da 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir Balçova İnciraltı Mahallesi'nde yer alan kargir ev ve dam ve tahminen beş dönüm narenciye bulunan sebze bahçesi nitelikli taşınmaz satışa sunuluyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 2 günde gerçekleştirilecek. 

İzmir Urla'da 14 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Urla İlçesi, Bademler Köyü, Yıkıkhan mevkiinde yer alan 2 adet bodrumlu betonarme dubleks gayrimenkul 14 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Buca'da 6.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca İlçesi, Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan tekstil atölyesi vasıflı gayrimenkul 6 milyon 339 bin 230 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimine İzmir’den büyük ilgi!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmirli Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarına "Dijital Gayrimenkul Danışmanlığı" eğitimi verdi. İzmir eğitime büyük ilgi gösterdi...

İzmir Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimi 26 Temmuz'da!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün hizmet kalitesini artırmak için seminer ve eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir'de 10.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İzmir İli, Buca İlçesi ve Konak İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 9 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

ÖİB Adana, Erzurum ve İzmir'deki 4 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana, Erzurum ve İzmir'deki 4 gayrimenkulü özelleştiriyor..

Binax Gayrimenkul izmir Haberi

Binax Gayrimenkul izmir

Binax Gayrimenkul Çiğli Ofis Açılışı, Ankara’da yaşanan üzüntü verici olaydan ötürü buruk bir şekilde gerçekleşti. Binax Gayrimenkul’ün kurucusu ve sahibi Mesut Güleroğlu, açılışa katılan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İESOB Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, BATÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kazançoğlu, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Koçali Al, Kıbrıs Birlik Başkanı Kemal Atunçoğlu, açılışa gelen ziyaretçiler ile birlikte Binax Gayrimenkul Çiğli Ofis Açılışını gerçekleştirdiler. Yatırımcı ve girişimcilerin her dönemde önemli bir yerinin olduğunu belirten Zekeriya Mutlu, zor günlerde olsa yaşamın devam ettiğini, hayatın içindeki esnaf dayanışmasının herzaman büyük önem taşıdığını belirtti. Genç ve kadın girişimcilerin Türkiye’nin geleceğinde önemli bir yeri olduğunu belirten Akın Kazançoğlu, Binax Gayrimenkul’ün kurucusu ve...