05 / 05 / 2024

bingöl ilçelerine yapılan yeni devlet hastaneleri

bingöl ilçelerine yapılan yeni devlet hastaneleri

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl’e gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 50 Yataklı Genç Devlet Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Bakan Yılmaz, en büyük önceliği sağlığa verdiklerini söyledi...

Deprem bölgesinde, depremden 1 yıl sonra yapılan bir kolon imalatı ağızları açık bıraktı!

İnşaat Mühendisi ve SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Habip Çakmak resmi sosyal medya hesabı üzerinden deprem bölgesinde, depremden 1 yıl sonra yapılan bir kolon imalatını paylaştı. İşte Habip Çakmak'ın o paylaşımı...

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

Artık o işlemleri zamlı tarifeden yatıracaksınız! Yapılan zam seviyesi duyanların ağzını açık bıraktı

2023 yılı noter ücretlerine yapılan zam Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu sayede 2023 yılında noter ücretleride zamlı tarifelerden nasibini almış oldu. Yapılan zam ile alakalı detaylı bilgiyi haberimizden okuyabilirsiniz.

Depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Serdar Kırçıl, depreme dayanıklı binaların nasıl olması gerektiğini açıkladı. Peki depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından yayınlanan resmi verilere göre, depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu! İşte ayrıntılar...

6 soruda TOKİ Bingöl Sosyal Konut Projesi 2022! Bingöl ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Bingöl projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bingöl 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır?

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır? tapuya dair sorulan soruların başında gelmektedir. İşte merak edilen detaylar!

2021'de satışı yapılan Hazine'ye ait taşınmazlar TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2021 yılında satışı yapılan Hazineye ait taşınmazlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Bingöl'de depremzedeler için çelik konutlar inşa ediliyor!

Bingöl'de geçtiğimiz sene yaşanan 5.7 şiddetindeki depremde, Erzurum'un Çat ilçesinde 45 mahalle, 33 mezrada konutlar ve ahırlar yıkıldı. Şimdi depremzedelere Sibirya soğuklarına dayanıklı çelik konutlar yapılıyor.

Bingöl'deki depremde 68 yapı ağır hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da meydana gelen depremde toplamda 68 yapı ağır hasar gördü...

Kadastro çalışması yapılan tarla için tapu iptali davası açılır mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, 1948 yılında yapılan hisseli tarla köy senedi olduğunu ve 1988'de kadastroda kesinleştiğini belirten okuyucu, senedin kayıtlı olduğu kişinin vefat ettiğini söyledi ve tapu iptal davası açıp açamayacaklarını sordu. 

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

bingöl ilçelerine yapılan yeni devlet hastaneleri Haberi

bingöl ilçelerine yapılan yeni devlet hastaneleri


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, “10 yıllar boyunca niye yapamadılar bu hizmetleri? Demek ki at sahibine göre kişner. Yönetim kalitesiz olunca, kaliteli bir yönetim olmayınca bu hizmetler yapılamıyordu” dedi.


Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl’e gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 50 Yataklı Genç Devlet Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta sağlık sektörünün önemine değinen Bakan Yılmaz, “Çok şükür bir eseri daha Bingöl’ümüze kazandırmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Sağlık insan hayatında çok önemli aileden sonra gelen en önemli şey sağlıktır. İnsanın hayatı için, mutluluğu için çok önemlidir” dedi.


“EN BÜYÜK ÖNCELİĞİ SAĞLIĞA VERDİK”


Hükümet olarak en büyük önceliklerden biri olarak sağlığı belirlediklerini kaydeden Yılmaz, “Niye sağlığı belirledik? Çünkü bizim insan odaklı bir siyaset anlayışımız var. Şeyh Edibali dediği gibi, insanı yaşat ki devlet yaşasın diyoruz. İnsanı her...