06 / 05 / 2024

bingöl konut sigortası 2020

bingöl konut sigortası 2020

Bingöl dün akşamdan bu yana belli aralıklarla sallanıyor. Peki Bingöl'deki konutların ne kadarı sigortalı?

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

TOKİ'den Bingöl'e 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi 15 Aralık 2023 tarihinde ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 108 konut yer alıyor.

TOKİ Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak. TOKİ Bingöl projesinde 108 adet konut bulunuyor. 

İstanbul’da yaşanan sel sonrasında konut sigortasına olan ilgi artmaya başladı!

Sigortacılık platformu Sigortam.net, selden kaynaklı su baskını durumlarında evini güvence altına almak isteyenler için Konut Sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekerken, “Poliçe şartları ve sağladığı teminatlara mutlaka bakılmalı” uyarısını yaptı.

Doğru konut sigortası nasıl yapılır? DASK ve konut sigortası alırken nelere dikkat edilmeli! İşte püf noktaları!

Şubat ayında Kahramanmaraş başta olmak üzere toplam 11 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası DASK ve konut sigortalarına olan talep de arttı. Ancak uzmanlar DASK ve konut sigortası yaptırmak isteyenleri uyararak bazı püf noktalarına dikkat etmelerini öneriyor.

Ev sahipleri ve kiracılara son dakika uyarısı! DASK ve konut sigortası poliçelerinde bunlara dikkat!

Türkiye'de 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından  DASK ve konut sigortası detayları sık sık araştırılıyor. Uzmanlar iki sigorta türü arasındaki farkları ile ilgili bilgileri paylaştı ve uyarılarda bulundu.

Konut sigortası neleri kapsar? Konut sigortası gerekli mi? Konut sigortası her yıl mı yapılır?

Konut sigortası, özellikle yaşanan depremlerden sonra merak edilmeye başlandı. Konut sigortasının neleri kapsadığını bilhassa sorulmaktadır. İşte konut sigortasına dair detaylar!

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

Bingöl İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022...

TOKİ Bingöl Genç projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Genç projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Genç 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bingöl Merkez'e 600 adet 2+1, 3+1 ucuz konut!

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Merkez projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Merkez 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bingöl Adaklı'da 850 bin liraya 3+1!

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Adaklı projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Adaklı 2022 ucuz konut projesi...

bingöl konut sigortası 2020 Haberi

bingöl konut sigortası 2020

Dün akşam peş peşe yaşanan ve diğer şehirlerden de hissedilen Bingöl depreminden sonra Bingöl halen sallanıyor. Peki bu bölgede vatandaşlar zorunlu deprem sigortalarını yaptırıyor mu? Doğal Afet Sigortaları Kurumu(DASK) tarafından açıklanan verilerine göre; Bingöl'de sigortalılık oranı yüzde 75 seviyesinde.

DÜN AKŞAMDAN BU YANA BİNGÖL'DE NELER YAŞANDI? 

Kandilli Rasathanesi Bingöl Karlıova'da saat 17.24'te 5.8 büyüklüğünde deprem yaşandığını duyurmuştu. AFAD ise yaşanan depremin büyüklüğünü 5.7 olarak açıkladı. Diğer bir yandan depremin çevre illerden de hissedildiği de bildirilmişti. 

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, depremde bir karakolun gözetleme kulesinin yıkıldığını duyurmuş, Kandilli Rasathanesi saat 18.09'da da Karlıova'da 4.7 büyüklüğünde bir depremin daha yaşandığını bildirmişti.

Daha sonra Bingöl Valiliği bir korucunun yaşamını yitirdiğini açıklamıştı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise 'Deprem nedeniyle Bingöl'de 17 vatandaşımız etkilenmiş, 1 güvenlik korucumuz şehit...