30 / 04 / 2024

Bingöl tapu sorunu çözüldü mü

Bingöl tapu sorunu çözüldü mü

Bingöl'deki Saray, Şehit Mustafa Gündoğdu ve Karşıyaka Mahallesi'nde tapulardan orman şerhi kaldırıldı. Ak Parti İl Başkanı Yılmaz Seven şöyle konuştu:

Sarıyer'deki 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 yıllık tapu sorunu çözüldü: İBB tarihinin en büyük satış kararı!

Sarıyer'in 10 mahallesinde yaşayan 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 senelik tapu sorunu çözüme kavuştu. Peki vatandaşlar tapularını nasıl alacak? İşte ayrıntılar...

Sarıyer’deki 11 mahallenin tapu sorunu çözülüyor! Son dakika! 

İBB Meclisi, 19 Şubat Pazartesi günü Sarıyer’de tapu sorunu yaşayan 11 mahallenin sorununun çözülmesi amacıyla toplanacak. İşte ayrıntılar...

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Pendik Sülüntepe'deki tapu sorunu çözüldü!

Sülüntepe Mahallesi ‘806 parsel’deki 75 adet gecekondunun tapu sorunu çözüöe kavuştu. Belediye Başkanı Ahmet Cin’in girişimleriyle Milli Emlak Müdürlüğünden devralınan parselin hak sahiplerine satışı başladı. 

Sarıyer'in 60 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

İBB tarafından gerçekleştirilen ‘Sarıyer Islah İmar Planları’ Çalıştayı’nda, ilçedeki tapu ve imar sorunları konuşuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu çalıştaydan çıkacak sonuçların sadece Sarıyer’i değil, kentin tapu sorunu olan tüm bölgelerini ilgilendireceğine dikkat çekti...

Gebze'de 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden yaklaşık 4 bin vatandaşı ilgilendiren 40 yıllık tapu sorunu Milletvekili İlyas Şeker’in çalışmalarıyla birlikte çözüme kavuşuyor.

Serik'te 70 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Antalya’nın Serik İlçesinde 70 yıllık tapu sorunu çözüldü. Orta Mahalle'de yaşayan vatandaşlar, tapularına kavuşmanın mutluluğu yaşadı.

Sultanbeyli’deki 200 bin kişinin tapu sorunu çözülüyor!

İmar barışı paketinde de yer alan Sultanbeyli tapu sorunu çözülüyor. Belediye Başkanı Keskin, "Tapusu Sultanbeyli Belediyesi’ne geçen kişilerin tapuları, yerlerini karşılaması halinde kendilerine bedelsiz devredilecek. Eğer eksik kısım var ise bu kısım için bedel alınacak" dedi...

Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor.

Mudanya'da tapu sorunu çözülüyor!

Bursa’nın Mudanya ve bazı ilçelerine mübadele döneminde yerleşen vatandaşların tapu sorunu çözüm bulacak. 

Bingöl Belediyesi kira yardımlarına başlıyor!

Bingöl Kültür Mahallesi’nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tapu devri işlemleri tamamlanan hak sahiplerine kira yardımı yapılacak.

Bingöl 2. Etap kentsel dönüşüm projesinde tapu devir işlemleri başladı!

Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesinde uygulanan '2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'kapsamında tapu devri işlemlerinin başladığını açıklandı.

Bingöl tapu sorunu çözüldü mü Haberi

Bingöl tapu sorunu çözüldü mü

Ak Parti İl Başkanı Yılmaz Seven yaptığı yazılı açıklamada 10 yılı aşkındır süren ve kentsel dönüşüm, satış, devir, ipotek gibi işlemlerde konu edilemeyen taşınmazların çözüme kavuştuğunu, konunun çözümüne yönelik vermiş olduğu destekten dolayı Ak Paıti Genel Başkan Yardımcısına teşekkür etti. Ak Paıti İl Başkanı Seven konu hakkında, "Bilindiği gibi Bingöl ili Merkez İlçe Saray, Şehit Mustafa Gündoğdu ve Karşıyaka Mahallelerinde bulunan  ve şahıslar adına tcscilli olup, Orman mülkiyetinde olduğu iddiası ilgili mahkemelerce tapu kütüklerine konulan şerh ile üçüncü kişilere devir yasağı getiren ihtiyati tedbir kararına konu olan ve hala davalaıı devam eden taşınmazlarla ilgili olarak, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nce 20.06.2016 tarihli ve 17739 sayılı yazıları ile davalardan vazgeçilmesinin uygun olduğuna ilişkin görüş bildirilmiştir. Böylece özellikle Saray, Şehit Mustafa Gündoğdu...