17 / 05 / 2024

Bingöl TOKİ Konutlarında yangın mı çıktı

Bingöl TOKİ Konutlarında yangın mı çıktı

Bingöl 'de inşaat halindeki TOKİ konutlarına ait bir binanın çatı katında yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin ekipmanlarının yetersiz olması yangının söndürülmesini de geciktirdi.

Bingöl İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022...

Bingöl'deki konutların yüzde 75'i sigortalı!

Bingöl dün akşamdan bu yana belli aralıklarla sallanıyor. Peki Bingöl'deki konutların ne kadarı sigortalı?

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

Burdur TOKİ Konutları'nda 31 aile ev sahibi oldu!

Burdur’un Bucak ilçesinde kura çekimleri sonrası boş kalan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarında 31 aile ev sahibi oldu.

Özyurtlar Ödül İstanbul Konutları fiyat!

Özyurtlar Ödül İstanbul Konutları'nda 2+1 daireler 319 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ödül İstanbul'da 2 bin 683 daire ve 103 dükkan olacak...

Bingöl'deki deprem konutları yıkılacak!

Bingöl'de 1971 depremi sonrasında inşa edilen deprem konutlarının, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmasına karar verildi. Yıkılacak bin 71 konutun yerine, bin 232 konut inşa edilecek.

TOKİ Trabzon Yomra Konutları'nda aidat isyanı!

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesindeki TOKİ konutlarında Emlak Yönetim’in aidatlara yapılan yüzde 40'lık vatandaşları isyan ettirdi.

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Düzce TOKİ Konutları'nda geri sayım başladı!

Düzce'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılacak TOKİ konutlarında, hak sahiplerinin öncelikli konut edinmelerine ilişkin sürenin 15 Ekim tarihinde sona ereceği bildirildi.

Erzurum Aşkale TOKİ Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor!

Erzurum Aşkale TOKİ projesinde yer alan 138 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. Erzurum Aşkale TOKİ Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor...

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri yapılıyor!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki TOKİ Emekliler konutlarında anahtar teslimi sürüyor. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ikinci etap konutlarının büyük bölümünün anahtar teslimi yapıldığını söyledi.

Bingöl TOKİ Konutlarında yangın mı çıktı Haberi

Bingöl TOKİ Konutlarında yangın mı çıktı


Bingöl'de inşaat halindeki TOKİ konutlarına ait bir binanın çatı katında yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin ekipmanlarının yetersiz olması yangının söndürülmesini geciktirdi. 


Merkeze bağlı İnönü Mahallesi'nde TOKİ ve Bingöl Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı devam eden 8 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. 

Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise yangına müdahale etmekte sıkıntı yaşadı. Belediye Başkanı Yücel Barakazi. yeterli ekipmanların olmadığı için yangına müdahale de sıkıntı yaşanıldığını belirterek. "Yaklaşık 1 buçuk ay önce Büyükşehir belediyelerinden bu konu için yardım istedik." dedi. Yangının çıkış sebebinin öğrenilemediğini belirten Barakazi. inşaat yetkililerinden çatı katında bulunan malzemeler hakkında bilgi aldı. Yetkililer, çatı katında çam ağaçları ve petrol esaslı membran maddesi olduğunu aktardı. Yangının 2 saat sonra kontrol...