23 / 07 / 2024

bingöl Yayladere-Karakoçan yolu

bingöl Yayladere-Karakoçan yolu

Özfırathan İnşaat şirketinin yükleniciliğini üstlendiği çalışmalar bitirilerek yol kullanıma açıldı. Pembeli Barajı altında kalan eski yola yeni güzergah verilerek çalışmalar yapıldı.

TOKİ Elazığ Karakoçan'da 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Karakoçan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Karakoçan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Karakoçan 2022 ucuz konut projesi...

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Feyzi Bingöl: Van bölgesinde 6'nın üzerinde büyük depremler yaşanabilir!

Jeoloji Profesörü ve Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, dün Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "an bölgesinde olan Çaldıran fayı tektonik olarak aktif fayların olduğu bir bölge, bu bölgelerde her an 6'nın üzerinde depremler yaşanabilir” dedi

Bingöl Kültür Mahallesi dönüşüm projesinde kira süresi uzatılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük, farklı alternatiflerden oluşan bir yol haritası çizdik. Bu alternatifleri hak sahiplerimizle istişare ederek, projenin sağlıklı bir şekilde başlamasını sağlayacağız” dedi.

Bingöl Yayladere Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Bingöl Yayladere’de hayata geçirdiği Yayladere Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Bingöl Yayladere Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin kardeş belediyelerle işbirliği çerçevesinde Bingöl Yayladere’de inşa ettiği Yayladere Kültür Merkezi hizmete açıldı.

Bingöl'de inşaat sezonu başladı!

Bingöl'de her yıl Mayıs 'ta başlayan inşaat işleri bu yıl 9 Mart itibariyle başladığı görüldü. Sektörün değişik kademelerinde çalışan duvarcı, kalıpçı, fayansçı, boyacı, sıvacı, demirci gibi inşaat işçileri güneşli günlerin gelmesiyle kolları sıvayarak işe başladı.

Bingöl Kültür'de dönüşüm için boşaltılan evlerde hırsızlık arttı!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamına alınan Babüroğlu Caddesinde neredeyse her gün bir hırsızlık vakası yaşanıyor.

Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali 2. kez ihaleye çıkıyor!

TOKİ Bingöl Merkez Simani Mahallesi Et Balık Kombinası Müdürlüğü karşısında 26 bin 500 metre kare alan üzerinde inşa edilen ve 27 perondan oluşan Bingöl Şehirlerarası otobüs terminalinin kiraya verilmek üzere ikinci kez ihaleye çıkarılacağı öğrenildi.

Bingöl'e bin 270 deprem konutu inşa edilecek!

Bingöl Kiğı'ya 500, Yayladere'ye 400, Adalı'ya 250 ve Yedisu'ya 120 deprem konutu yapılması planlanıyor. İllçe ve köylerde yapılacak konutların ilçe merkezine yapılması için kampanya başlatıldı.

Bingöl'de taş ocağı şantiyesi protesto edildi!

Bingöl'de bir taş ocağının insan ve çevre sağlığına zarar verdiğini savunan köylüler, şantiyenin çalışmasını protesto etti. Jandarma ekipleri, şantiye yolu üzerinde barikat kurarak köylüleri engelledi.

Bingöl'de inşaat ustalarına eğitim verilecek!

Bingöl'de inşaat sektöründe çalışan ustalara eğitim verileceği bildirildi. Ücretsiz verilecek söz konusu kursla ilgili yapılan bilgilendirme yapıldı. MYK sınavına girip başarılı olanların sınav ücreti İŞKUR tarafından karşılanmaktadır.

Bingöl'ün 2016 yatırımları açıklandı!

Genç-Kocabey, Erzurum-Karlıova-Bingöl yolu sathi kaplama bölünmüş yol yapılacak. Bingöl-Muş Solhan yolu 98 km BSK yapılacak. Kiğı barajı deplase yolları ve Genç demiryolları yapımına devam edilecek.

bingöl Yayladere-Karakoçan yolu Haberi

bingöl Yayladere-Karakoçan yolu

Özfırathan İnşaat şirketinin yükleniciliğini üstlendiği çalışmalar bitirilerek yol kullanıma açıldı. Pembeli Barajı altında kalan eski yola yeni güzergah verilerek çalışmalar yapıldı. Yayladere Dal basan Köyü ve Karakoçan arasında kalan 3 kilometre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde yapılan yola önceki gün asfalt çekildi. 


Bingöl...