06 / 07 / 2024

Bingöle ne kadar yatırım yapıldı

Bingöle ne kadar yatırım yapıldı

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali KÖŞGER başkanlığında 2017 yılı 1.Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katıldı. Toplantıda Bingöl yatırımları masaya yatırıldı...

Cupra fiyat listesi: Cupra Formentor, Leon ve Ateca fiyatı ne kadar? İşte Cupra Temmuz 2024 fiyatları!

Formentor, Leon ve Ateca modelleri le büyük beğeni toplayan Cupra'nın Temmuz 2024 fiyat listesi açıklandı. Peki Cupra Formentor, Leon ve Ateca fiyatı ne kadar? İşte Cupra Temmuz 2024 fiyat listesi.

Elinde avucunda 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar oldu? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 

Altın fiyatları haftayı düşüşle kapattı. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Elinde 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 

Bugün çeyrek altın fiyatı ne kadar? Altın fiyatları düştü! 26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları!

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Ons altın bugün 2310 dolar oldu. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat. 26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları.

Bir yıl önce yapılan 100 bin TL’lik yatırım ne kadar oldu? Borsa, altın, dolar...

Haftaya yükselişle başlayan Borsa İstanbul’da birçok yatırımcı uzun süredir zirvesinden geride olan hisselerde artış bekliyor. Bir yandan da hangi hisselere yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. İşte geçen yıl 100 bin TL'sini altın, borsa ve dolara yatıranlar ne kadar kazandı…   

Altında geri vites! Yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatırken yeni güne düşüşle başladı. Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Peki  yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları.

Bayram öncesi altında son dakika! Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 

Bayram öncesi, milyonlarca yatırımcı son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı.  Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 15 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları... 

Altın düşmeye devam ediyor! Yatırımcı Kapalıçarşı'ya koşuyor! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları güncel

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? 12 Haziran 2024 altın fiyatları.

Harem altın fiyatları 11 Haziran 2024: Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? Gram altın kaç TL?

Altın fiyatları FED faiz kararına odakladın. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Harem altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? 11 Haziran 2024 altın fiyatları.

Harem Altın fiyatları! Altın almak isteyenler dikkat! Tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 

Altın alıp satmak isteyen milyonlarca kişi Harem Altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın almak isteyenler dikkat, tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 3 Haziran 2024 altın fiyatları.

Ajda bilezik 24 ayar fiyatı ne kadar? 15 gram Adana burma bilezik fiyatı kaç lira? Herkes bu bileziklerden alıyor! 

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlarken bugün tekrar düşüşe geçti. Altın fiyatlarının gerilemesiyle herkes kuyumculara akın etti. Son zamanlarda yatırımcılardan, ajda bilezik ve Adana burması bileziklere talep olukça fazla. Ajda bilezik 24 ayar fiyatı ne kadar?

Harem altın fiyatları 25 Nisan Perşembe: Altın fiyatları düşüyor! Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün?

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 322 dolar olurken, gram altın, çeyrek altın fiyatları araştırılıyor. Peki Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün? Gram altın kaç lir? 25 Nisan 2024 Harem altın fiyatları...

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları düştü! 10 gram 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Başak burma bilezik kaç TL? 

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altının gramı gerilerken, 22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları da düştü. Peki 10 gram 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Başak burma bilezik kaç TL? 22 Nisan 2024 bilezik fiyatları.

Bingöle ne kadar yatırım yapıldı Haberi

Bingöle ne kadar yatırım yapıldı


Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali KÖŞGER başkanlığında 2017 yılı 1.Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Bingöl Valiliği Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali KÖŞGER: “2016 yılında; yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının İlimizde gerçekleştirdikleri projelerin kısa bir değerlendirmesi, yatırım tekliflerinin uyumlaştırılması, 2017 yılında İl Genel Meclisi’ne sunulacak İl Özel İdare tekliflerinin görüşülmesi, program ve projelerin uygulanmasında birimler arası eşgüdüm gerektirebilecek hususlarda istişarede bulunulması ve Koordinasyon Kurulunun karar almasını gerektirecek konularda Kurul Kararı alınması teklifleri görüşülecektir.

2016 yılında; toplam 517 proje üzerinde çalışılmış ve bu projelerin 283’ü tamamlanmıştır. Diğer 234 projeden 112 proje devam etmekte ve 71 proje ihale aşamasında olup, 51 projeye ise çeşitli sebepler nedeniyle başlanılamamıştır. İlimiz yatırım projelerine ilişkin çalışmalar,  18 Genel ve Katma Bütçeli Kuruluş ile...