06 / 05 / 2024

Bingöle yatırım müjdesi

Bingöle yatırım müjdesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir dizi açılışı gerçekleştirmek için geldiği Bingöl'de toplu açılış töreninde konuştu. Bingöllülere milyonlarca dev yatırımın müjdesi verildi.

Enflasyonu yenen tek yatırım aracı borsa oldu!

Eylül ayında enflasyon indirgendiğinde en çok kazandıran yatırım aracı yüzde 1,81'le BIST 100 endeksi oldu. Mevduat faizi yüzde 2,96, dolar yüzde 4,41, külçe altın yüzde 4,83 oranında kaybettirdi.

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

Reference Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reference Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Bingöl tarafından kuruldu.

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

Çiftçilere 50 milyon TL kredi müjdesi! Seracılıkta tarihi yatırım fırsatını kaçırmayın! İşte kredi detayları...

Türkiye seracılıkta dünyadaki en büyük dördüncü üretici olarak dikkat çekiyor. Peki seracılık yatırımı karlı mı? Seracılık kazancı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Sera Otelcilik Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sera Otelcilik Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Öner, Hamit Gökhan Güleç ve Timur Çakır ortaklığında kuruldu.

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

O yatırım aracı dibe mi vuruyor? Düşüş hız kesmiyor...

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Altın ve gümüş güne yükselişle başlarken platin değer kaybetti. Platin bugün kaç para?

Bold Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bold Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli İle Tufan Okşan Şener tarafından kuruldu.

Ruz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ruz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Tepe, Ertuğrul Bingöl ve Büşra Demirci tarafından kuruldu.

5 ilçe için yatırım müjdesi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İstanbul'un Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde, Ankara'nın Çubuk ilçesinde, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde ve Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan bazı araziler münferit yatırım amacıyla belirlenen şirketlere tahsis edildi.

Kiralarda TL'ye dönüş ile sektör yeni yatırım imkanına kavuştu!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Kira maliyetleri nedeniyle yurtiçi yatırım planlarını erteleyen markalarımız yeni yatırım ve yeni istihdam imkânına kavuşuyor. Maliyetlerdeki düşüşle birlikte tüketicilerimiz de ürünlere daha uygun fiyatla erişim imkânı bulacak" dedi..

Bingöle yatırım müjdesi Haberi

Bingöle yatırım müjdesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, toplu açılışları gerçekleştirmek amacıyla geldiği Bingöl'de Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda halka hitap etti.


Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'da eşlik etti.


Davutoğlu konuşmasına, "Buradan tüm bu hizmetlerin başlamasına vesile olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutluyorum. Necmettin Erbakan'ın vefatının 5.yıl dönümünde onu rahmetle anıyorum. Rahmetle anıyoruz" diyerek başladı.


Başbakan Davutoğlu konuşmasında, "Başbakan olarak bir yılda iki kez geliyorum Bingöl'e. Her bir Bingöllü bizim yüreğimizin parçasıdır. Buraya ziyaretimin üç sebebi var. Birincisi teşekkür etmek. Bingök her zaman yanımızda oldu. 1 Kasımda yüzde 66 oyla yanınızdayız diye haykırdı. Binlerce teşekkür ediyoruz. İkinci sebebi yine teşekkür için. Bu hain alçaklar,...