29 / 04 / 2024

Binres İnşaat

Binres İnşaat

Bahçeşehir’in merkezinde ideal konumuyla dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nin ticari alanları satışa çıkıyor. 43 metrekareden 2 bin metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 52 ticari alan, metrekaresi 8 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuluyo

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri'nde 1+1'ler 266 bin 500 TL'ye!

KİPTAŞ ve Binres İnşaat tarafından hayata geçirilen Vaditepe Göl Evleri projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede toplam 357 konut yer alıyor.

Bahçeşehir Gölevleri'nde daire teslimleri Ağustos 2017'de!

KİPTAŞ ve Binres İnşaat tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Vaditepe Göl Evleri projesi, 357 konuttan meydana geliyor. Projede teslimlerin Ağustos 2017'de ayında yapılması planlanıyor.

Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir'de 199 bin TL'den başlıyor!

KİPTAŞ ve Binres İnşaat'ın ortak yatırımı ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri'nde Nisan ayına özel fırsatlar sunuluyor. Bahçeşehir'de 357 konut ve 52 ticari üniteden oluşan Vaditepe Gölevleri'nde fiyatlar 199 bin liradan başlıyor..

Vaditepe Gölevleri'nde lansman fiyatları 199 bin TL'den başlıyor!

KİPTAŞ ve Binres İnşaat’ın ortak yatırımı ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nde Nisan ayı sonuna kadar kampanya bulunuyor. Bahçeşehir’in merkezinde 357 konut ve 52 ticari üniteden oluşuyor.

Vaditepe Gölevleri 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'de inşasına devam ettiği 4 bin konutluk Vaditepe projesinin yeni halkası Vaditepe Gölevleri, Binres İnşaat'ın yatırımlarıyla hayata geçiriliyor. Vaditepe Gölevleri'nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alacak.

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ulaşım!

Kiptaş vaditepe Göl Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'na yakın bir bölgede yer alıyor. Binres İnşaat imzası taşıyan projede 352 adet konut bulunuyor.

Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri!

Firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı sağlayan Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri 'nde banka kredisi ile de ödeme yapılıyor. Proje Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı güzergahına yakın bir bölgede bulunuyor.

Vaditepe Gölevleri ödeme planı!

Toplam 357 adet dairenin yer aldığı Vaditepe Gölevleri ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Proje Kiptaş güvencesiyle Binres İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Vaditepe Göl Evleri lansmanı 24 Mart'ta!

4 bin konutluk Vaditepe projesinin yeni halkası “Vaditepe GölEvleri” lanse ediliyor. KİPTAŞ güvencesiyle, Binres İnşaat tarafından hayata geçirilen “Vaditepe GölEvleri”, basın toplantısı 24 Mart Salı günü yapılacak.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Binres İnşaat Haberi

Binres İnşaat

KİPTAŞ - Binres İnşaat ortak yatırımı ilehayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’ne yoğun ilgi devam ediyor. İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi Vaditepe Gölevleri’nde konutlardan sonra şimdi de 52 ticari ünite satışa çıkıyor. Bahçeşehir’in kalbinde yer alan cadde mağazaları ile dükkanlar yatırımın ve prestijin kesişme noktası olarak öne çıkıyor.



Bahçeşehir’in en işlek caddesinde yer alan ve ideal konumu ile dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nde 52 ticari ünitenin metrekaresi, 43 ila 2 bin metrekare arasında değişiyor. Merkezi konumda yer alan cadde mağazalarının metrekaresi 8 bin liradan başlıyor.


       


Alternetifli işkollarına uygun sınırlı sayıdaki cadde mağazaları, özel sektör ve resmi kurumlar için prestijli bir iş ortamı ve yeni kazanç kapısı olarak öne çıkıyor.



PRESTİJLİ BÖLGEYE, ÖZELLİKLİ PROJE



İstanbul’un en değerli konut bölgeleri arasında yer alan ve...