06 / 05 / 2024

Bio İstanbul konsept

Bio İstanbul konsept

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor, 2 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak olan proje 2.2 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek.

Vera Konsept GYO Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Vera Konsept GYO’nun halka arz süreci gerçekleşti. Buna göre İntegral Yatırım Kurumsal Finansman liderliğinde yürütülmekte olan halka arz sürecinin tamamlanmasından sonra dün Borsa İstanbul’da açılış töreni gerçekleşmiş oldu.

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

GRED yeni konsept ofisi'ni Bebek'te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk Girişimi GRED (Global Real Estate Development), İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini hizmete açtı.

Londra merkezli Türk Girişimi GRED Yeni Konsept Ofisi'ni Bebek’te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti sunan Londra merkezli Türk Girişimi GRED, İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete açtı. 

Paşaköy Konsept Konutları geliyor! Yeni proje!

Yapı Merkezi İnşaat tarafından, İstanbul Sultanbeyli'de Paşaköy Konsept Konutları inşa edilecek. Proje 24 ay içerisinde tamamlanarak teslim edilecek...

Bio İstanbul ne oldu?

Dev firmaların birleşerek Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında hayata geçirmeyi planladığı Bio İstanbul projesi bir türlü başlayamadı. Projenin inşa edileceği bölgede Kanal İstanbul çalışmaları başladı. Peki Bio İstanbul iptal mi olacak?

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

Skyland İstanbul ile konsept bir alışveriş merkezi geliyor!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Seyrantepe'de geliştirilen 'Skyland İstanbul' projesi kapsamında 'konsept' bir alışveriş merkezi hayata geçiyor.

Adım İstanbul'da konsept dairelerle konforlu bir yaşam!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçen Adım İstanbul projesinin adına yakışan konsept daireleri ziyaretçilerden büyük beğeni topluyor.

Bio İstanbul A.Ş.'nin acı günü! Ahmet Özkul vefat etti!

Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özkul'un babası Ahmet Özkul vefat etti. Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Evgör Mobilya, Tuzla’da yeni konsept mağazasını açtı!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını İstanbul Tuzla’da hizmete açtı. Modern, avangart ve klasik tarzdaki tasarımların ayrı bölümler halinde sergilendiği yedi katlı showroom, kaliteyi erişilebilir fiyata sunmayı hed

Bio İstanbul konsept Haberi

Bio İstanbul konsept


İstanbul Kayabaşı Batı Resneli Çiftliği Bölgesi'nde hayata geçirilecek olan Bio İstanbul projesinde satışlar yeniden başlıyor. Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi olan Bio İstanbul 2 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak. 


Yaşanan imar sorunu nedeniyle hayata geçirilemeyen Bioistanbul'da konsept değişikliğine gidilmesi planlanıyor. İmar sorununun çözüldüğünü ve satışların kısa zaman sonra yeniden başlayacağını söyleyen Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi yetkilileri proje üzerinde çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.


Bio istanbul tanıtım filmi yayında!




2.2 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek olan Bio İstanbul, İstanbul’un iş merkezlerine 25 kilometre uzaklıkta yükselecek.  Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi olan Bio Istanbul’da ayrıca...