28 / 04 / 2024

Bio İstanbul lansman

Bio İstanbul lansman

Bio City Development Company, dünyanın akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış ilk gayrimenkul projesi olan ‘Bio İstanbul’u 8-10 Ekim tarihlerinde Cityscape Dubai 2013 fuarında tanıtacak...

Bio İstanbul tanıtıldı: 5 karede Bio İstanbul turu!

Bio City Development Company (BCDco) şirketinin girişimi ile Başakşehir'de yükselen Bio İstanbul projesinin tanıtımı bugün yapıldı. Bio İstanbul fotoğrafları 'na haberimizden ulaşabilirsiniz...

Bio İstanbul 'un lansmanı yapıldı: 2 milyar dolar yatırıma sahip!

Türkiye'nin ve İstanbul'un akıllı ve ekolojik yasam için planlanan ilk gayrimenkul geliştirme projesi Bio İstanbul'un tanıtım toplantısı Bio İstanbul satış ofisinde yapıldı...

Erdoğan Bayraktar Bio İstanbul 'un lansmanına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bio İstanbul projesinin lansman toplantısına katılacak...

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Bio İstanbul ne oldu?

Dev firmaların birleşerek Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında hayata geçirmeyi planladığı Bio İstanbul projesi bir türlü başlayamadı. Projenin inşa edileceği bölgede Kanal İstanbul çalışmaları başladı. Peki Bio İstanbul iptal mi olacak?

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Akros İstanbul lansman fiyatları!

Akros İstanbul lansman fiyatları kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor...

3. İstanbul projesi görücüye çıkıyor!

Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü gibi bölgesinin kaderini değiştirecek proje 3. İSTANBUL, düzenlenecek basın toplantısı ile lansmana çıkacak. 3. İSTANBUL Lansmanı 15 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Motto İstanbul'da satışlar başladı!

İstanbul’un hızlı gelişen bölgesi Güneşli’de hayata geçirilen Motto İstanbul, lansman öncesi indirim fırsatlarıyla yatırımcılarını bekliyor.

Bio İstanbul A.Ş.'nin acı günü! Ahmet Özkul vefat etti!

Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özkul'un babası Ahmet Özkul vefat etti. Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Piyalepaşa İstanbul lansman kampanyası!

Piyalepaşa İstanbul lansman kampanyası devam ediyor. Projedeki dairelerin fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den, rezidans fiyatları ise 10 bin 500 TL'den başlıyor.

Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor, 2 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak olan proje 2.2 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek.

Fortis İstanbul lansman fiyatları!

Fortis İstanbul lansman fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Toplam 705 adet konuttan oluşan proje E-5 Karayolu'na 690 metre, Kuyumcukent'e 772 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Botanica İstanbul lansman fiyatları!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası ile hayata geçirilen Botanica İstanbul lansman fiyatları 266 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Marmara Park AVM'nin karşısında inşa ediliyor.

Bio İstanbul lansman Haberi

Bio İstanbul lansman

200 farklı ülkeden 25 bin katılımcısı ile bölgenin en önemli gayrimenkul fuarlarından biri kabul edilen CityScape Dubai, her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün önde gelen gayrimenkul firmalarını yatırımcılarla buluşturuyor. 8-10 Ekim tarihlerinde Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşecek Cityscape Dubai, bu yıl büyük bir merakla beklenen Bio İstanbul projesine de ev sahipliği yapacak.


Cityscape Dubai 2013’de Bio İstanbul projesinin ilk defa tanıtılacağını belirten Bio City Development Company Group CEO’su ve Bio İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Elie Haddad, şunları söyledi:  “Bio İstanbul dünya standartlarında sürdürülebilir iç ve dış tasarım, arazinin doğal özellikleri ile uyumlu inşaat, akıllı tesis yönetimi ve yenilenebilir enerji özellikleriyle yaşayanlar, çalışanlar ve yatırımcılar için bambaşka bir yaşam tarzı yaratmayı hedefleyen olağanüstü bir proje. Her sene dünyanın önde gelen...