04 / 05 / 2024

Bio İstanbul ön satış

Bio İstanbul ön satış

BİO City Development Company ve Emlak Planlama Proje Yönetimi tarafından Başakşehir'de hayata geçen İstanbul' da akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış ilk gayrimenkul projesi Bio İstanbul projesinde ön satışlar başlıyor...

Bio İstanbul'da metrekare birim fiyatı 4 bin TL!

İstanbul’ da akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış ilk gayrimenkul projesi “Bio Istanbul”, sonbaharda yapılacak konut lansmanı öncesi yoğun ilgi ve talep üzerine bekleme listesindeki misafirlerinin taleplerine ön satış dönemiyle cevap veriyor...

Kamu bankalarının faiz indirimi konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Kamu bankalarının faiz indirimi hakkında değerlendirme yapan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, kararın konut sektörünü olumlu bir şekilde etkileyeceğini dile getirdi. 

İstanbul depremi nüfusun yüzde 20'sini vuracak!

ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Türkiye’nin her 10 yılda bir 6 ve üzeri büyüklükte depremle karşı karşıya kaldığının altını çizerek, Marmara Denizi’nde beklenen depremin İstanbul nüfusunun yüzde 20’sini olumsuz yönde etkil

Nazmi Durbakayım: 2020 gayrimenkulün yılı olacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım 2020 Ocak ayı konut satış verilerinin yayımlanmasından sonra konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Durbakayım; Yatırımcıların harekete geçmesi satışları artırdı." dedi.

Faizlerin düşmesi yatırım amaçlı konut alıcılarını harekete geçirecek!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Merkez Bankası faiz oranlarını düşürerek bir meşalenin kıvılcımını çaktı. Gayrimenkul ve diğer sektörlerin üzerine düşen görev de Merkez Bankasının çaktığı kıvılcımı meşaleye döndürmektir" dedi

İNDER'in acı günü! Abdullah Baysal vefat etti!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkan Yardımcısı ve Pendik Eski Belediye Başkanı Abdullah Baysal vefat etti. İNDER İnşaatçılar Derneği taziye ilanı yayınladı. 

Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı...

Engin Keçeli: Konut stoklarının ilacı KDV indirimi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği(İNDER) Başkan Vekili ve Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, konut stoklarının eritilmesi için arsa alım-satım vergisi ile KDV oranlarının indirilmesi gerektiğini söyledi.

Bio İstanbul ne oldu?

Dev firmaların birleşerek Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında hayata geçirmeyi planladığı Bio İstanbul projesi bir türlü başlayamadı. Projenin inşa edileceği bölgede Kanal İstanbul çalışmaları başladı. Peki Bio İstanbul iptal mi olacak?

Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü bugün onaylandı.

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Konut satışlarının artmasında indirimler ve teşvikler etkili oldu!

Konut satışları bayram tatiline rağmen hız kesmedi. İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım "Satışların artmasında indirimler ve teşvikler etkili oldu” dedi.

Kentsel dönüşüme 33 maddelik çözüm!

Kentsel dönüşüme hız vermek ve mevcut tıkanıklıkları çözmek için geçtiğimiz hafta İstanbul İnşaatçılar Derneği, (İNDER) tarafından düzenlenen kentsel dönüşüm çözümleri konferansından 32 maddelik bildirge çıktı.

Kentsel dönüşümde bürokrasi yoruyor!

İSTANBUL İnşaatçılar Derneği (İNDER) organizasyonuyla düzenlenen ‘Kentsel Dönüşüm Çözümleri Konferansı’nda gayrimenkul sektörünün oyuncuları bir araya geldi.

Bio İstanbul ön satış Haberi

Bio İstanbul ön satış


İstanbul' da akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış ilk gayrimenkul projesi olan Bio İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ tarafından desteleniyor. İçerisinde çocuk araştırma hastanesi, biyomedikal ArGe merkezi, üniversite, okullar, performans sanatları merkezi, mahalle meydanlan, sanat merkezleri, doğal peyzajh parklar, alışveriş caddeleri, ofisler ve yaşam alanlarım barındıran projede satışa çıkan 150 dairelerinin metrekare fiyatı 4 bin ila 4 bin 500 TL arasmda değişiyor. 

Hürriyet...