08 / 05 / 2024

bio istanbul teslimleri

bio istanbul teslimleri

İstanbul’ da akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış ilk gayrimenkul projesi “Bio Istanbul”, sonbaharda yapılacak konut lansmanı öncesi yoğun ilgi ve talep üzerine bekleme listesindeki misafirlerinin taleplerine ön satış dönemiyle cevap veriyor...

Nivo İstanbul teslimleri başlıyor!

Leed Gold sertifikası standartlarına uygun olarak inşa edilen Nivo İstanbul’da teslimler başlıyor. Proje 3 blok home-ofis, 2 blok konut ve cadde alışveriş merkeziyle binlerce kişiyi ağırlayacak...

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Bio İstanbul ne oldu?

Dev firmaların birleşerek Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında hayata geçirmeyi planladığı Bio İstanbul projesi bir türlü başlayamadı. Projenin inşa edileceği bölgede Kanal İstanbul çalışmaları başladı. Peki Bio İstanbul iptal mi olacak?

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Vira İstanbul teslimleri Ocak 2018'de başlıyor! 280 bin TL'ye!

Vira İstanbul Evleri projesinde dairelerin fiyatları minimum 280 bin TL'den başlıyor. 17 blok olarak inşa edilen projede daireler Ocak 2018'de sahiplerine teslim edilecek...

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Gül Proje Avangart İstanbul teslimleri!

Gül Proje tarafından İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Avangart İstanbul projesinde 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor...

Kordon İstanbul teslimleri ne zaman?

1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan Kordon İstanbul projesi toplam 559 daire, ofis ve ticari birimlerden oluşuyor. Projede lansman fırsatları sizleri bekliyor...

Kavaklı Vira İstanbul teslimleri!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın bulunduğu proje Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın yerde bulunuyor. Kavaklı Vira İstanbul teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Bio İstanbul A.Ş.'nin acı günü! Ahmet Özkul vefat etti!

Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özkul'un babası Ahmet Özkul vefat etti. Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

bio istanbul teslimleri Haberi

bio istanbul teslimleri

21. yüzyılın gelişen şehirlerindeki lider pazarlarda sağlık alt yapısı yatırımları gerçekleştiren Bio City Development Company (BCDco) şirketinin vizyonu, TOKİ iştiraki olan Emlak Planlama Proje Yönetimi EPP ortaklığı ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ desteği ile Bio İstanbul projesi hayat buluyor.


Bio İstanbul'da büyük değişiklik! Detaylar için tıklayın!


Bio Istanbul sadece bir yaşam alanı olmanın ötesinde, dünyada ünlü Türk ve yabancı mimarlarıyla, Türkiye’ de daha önce hiç görülmemiş ekonomik büyümenin bir örneği olmayı da hedefliyor. Bio Istanbul, yaratılan ekonomik değerler ile Türkiye' yi ileri taşıyacak değişimin de merkezinde yerini alıyor. IBRC fonunun projeye katılımı, GE (General Electric :NYSE) ve benzeri firmaların işbirliği ile güçlenen, teknolojik altyapı çözümleri, enerji üretim ve su arıtma sistemleri, enerji dağılımı ve akıllı şebeke çözümleri,...