03 / 05 / 2024

bio istanbul yönetimi değişti mi

bio istanbul yönetimi değişti mi

Bio İstanbul el mi değiştiriyor? Bio İstanbul yönetimi mi değişiyor? Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilen Bio İstanbul projesindeki büyük değişimi Emlakkulisi.com, Bio City - Artaş - EPP- TOKİ ortaklığından önce açıklıyor!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Ertuğrul Nalbantoğlu ve  İsa Yüzüncüdür tarafından kuruldu.

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selay Şapçı tarafından kuruldu.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

Ergenler Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ergenler Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aliağa 2. Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi çalışmaları başladı!

Aliağa’yı Akdeniz ve Ege’de ülkemize stratejik üstünlük sağlayan ihracat ve lojistik merkezi haline getirmeyi hedefleyen Aliağa Ticaret Odası(ALTO), ‘2. Aliağa Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi’nin hazırlıklarına başladı.

Bina yönetimi risk analizi nasıl yapılır?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştırması durumlarında bina yönetimi risk analizi yaptırması zorunlu oluyor. Bina risk analizi kapsamına girebilmesi için bir çalışanının olması yeterli oluyor. Peki, bina yönetimi risk analizi nasıl yapılır?

Bina yönetimi nereye şikayet edilir?

Kat malikleri Genel Kurul toplantısında seçilen bina yöneticisinin kat maliklerine ve binaya karşı bazı sorumlulukları bulunuyor. Ancak bina yöneticisi görevlerini yerine getirmez ya da aksatır ise ne yapılabilir? Bina yönetimi nereye şikayet edilir?

Bina yönetimi nasıl yapılır?

Herhangi bir taşınmaz üzerinde sekiz ve sekizden fazla bağımsız bölüm var ise Kat Mülkiyet Kanunu'na göre bina yönetimi kurulması zorunlu tutuluyor. Bina yönetim kurulu kat malikleri tarafından seçilebiliyor. Peki, bina yönetimi nasıl yapılır?

Bio İstanbul projesinde büyük değişiklik ne? Açıklıyoruz!

Bio İstanbul el mi değiştiriyor? Bio İstanbul yönetimi mi değişiyor? Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilen Bio İstanbul projesindeki büyük değişimi Emlakkulisi.com, Bio City - Artaş - EPP- TOKİ ortaklığından önce açıklıyor!

Site yönetimi karar defteri nasıl yazılır?

Site yöneticisi tarafından belirlenen tarihlerde site yönetim toplantısı yapılıyor. Toplantıda alınan kararların site yöneticisi tarafından kayda geçmesi gerekiyor. Peki, site yönetimi karar defteri nasıl yazılır?

Apartman yönetimi muhasebesi nasıl tutulur?

Apartman yöneticisinin saklaması gereken belgelerden bir tanesi de apartman muhasebesi defteri oluyor. Peki, apartman yönetimi muhasebesi nasıl tutulur? Apartman yönetimi fatura kesebilir mi? İşte, apartman muhasebesi ile ilgili merak edilen hususlar..

bio istanbul yönetimi değişti mi Haberi

bio istanbul yönetimi değişti mi



Bio İstanbul projesi,  TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. (EPP) ve Bio City Development Şirketi ortaklığı ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) desteği ile Başakşehir’de hayata geçirilen bir proje...


Bio İstanbul’un yöneticileri kimler?




Bio İstanbul projesi...



Bio İstanbul Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, aynı zamanda Bio City Development Company Group CEO’su olan Elie Haddad; Bio İstanbul Operasyon Şefi görevini ise Bio City Development Company COO'su Drew Carr-Ellison yürütüyor…



Bio İstanbul, Bio City Development Company yöneticileri Elie Haddad ve Drew Carr-Ellison sözcülüğünde 8-10 Ekim 2013 tarihlerinde Dubai’de gerçekleşen Cityscape Fuarı’na katılırken; Global Real (GRI) Estate Institute’nin 13-14 Ocak 2014’te Türkiye’deki 6. Toplantısı’nın ana sponsoru ve 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde Swissotel’de...