06 / 05 / 2024

bir eve kredi nasıl çekilir

bir eve kredi nasıl çekilir

Mesken satın almak için bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor. Konut kredisi kullanılabilmesi için kredi kullanacak kişi ve kredi kullanılacak evin aranan koşullara uygun olması gerekiyor. Peki, bir eve iki kişi kredi çekebilir mi?

Kredi kartı aidatlı olanlar dikkat! Başvuru yapmayı unutmayın

İstanbul'da bir müşteri, bir bankadan kredi kartı alırken "aidatsız kart seçeneği sunulmadan" verilen karta yansıtılan 473 liralık aidat ücretini tüketici hakem heyetine yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı.

Kredi kartı kullananlara Hakem heyetinden müjde geldi: Kart aidatları bu şekilde iade alınabiliyor! SON DAKİKA!

İstanbul'da bir müşteri, bir bankadan kredi kartı alırken "aidatsız kart seçeneği sunulmadan" kendisine verilen kart için alınan 473 TL'lik aidat ücretini tüketici hakem heyetine yaptığı başvurunun ardından iade aldı. İşte ayrıntılar...

Günlük 48 TL ödeme ile siz de bu bankadan kredi sahibi olabilirsiniz! İşte o kaçırılmayacak fırsat! 

Nakit ihtiyaçlarının gün geçtikçe artması, vatandaşların banka kredilerine yönelmesine neden oluyor. Halkbank, nakdi ihtiyaçların karşılanması için günlük 48 TL ödeme gerektiren bir kredi sundu. Bu sayede vatandaşlar düşük ödeme imkanıyla kolay bir şekilde kredi borcunu ödeyebilecekler.

İş Bankası'ndan nakit ihtiyacı olanlara anında kredi müjdesi!

İş Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını geciktirmeden karşılamak istemeleri durumunda özel bir çözüm sunmaktadır. "Anında Kredi" olarak adlandırılan bu hizmet, pratik bir bireysel kredi seçeneği olarak öne çıkmaktadır.

Aidat ödemekten sıkılan gençlere müjde! 18-26 yaş aralığına aidatsız kredi kartı fırsatı!

Akbank gençlere özel olarak bir kampanya başlattı. Söz konusu olan kampanyada aidatsız bir şekilde kredi kullanımı mümkün olacak. 18 ve 26 yaş arasındaki gençleri kapsayan bu kampanya farklı avantajları da beraberinde getiriyor.

Böyle krediyi babanız bile vermez! İş Bankası para vanasını açtı: Başvurana anında yüksek tutarlı kredi müjdesi!

İş Bankası'ndan öyle bir faizsiz kredi kampanyası geldi ki herkes şubelere akın etti. Kefil şartı aranmadan yararlanabileceğiniz faizsiz kredi imkanı için detaylar merak konusu olurken hangi durumlarda sıfır faizli nakit avans verileceğine ilişkin araştırmalar başladı. İşte, İş Bankası faizsiz kredi

Bu fırsat kaçmaz! Hem zam yok, hem kampanya var! Citroën AMI için 48 ay vadeli kredi! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Citroën'den dev fırsat! Ünlü otomobil markası elektrikli modeli AMI'nin fiyatına Ocak ayında zam yapmazken üstüne bir de kredi imkanı sunuyor. İşte detaylar ve Citroën AMI 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Emekli biri ne kadar kredi çekebilir? Emekliler ihtiyaç kredisi çekebilir mi?

Kredi konusu pek çok insan için önem arz eden bir konudur. Kredi çekme şartları en ince ayrıntısına kadar araştırılır. İşte bu konuda emeklilerin merak ettiği bazı hususlar!

Devlet desteği ile 276 bin 900 TL’lik müstakil bir eve 76 bin 900 TL'ye sahip olabilirsiniz!

Devlet tarafından vatandaşlara verilen destekler arasında ev desteği de bulunuyor. Bu desteklerden biri de prefabrik ev desteği. Devlet desteği ile 276 bin 900 TL’lik bir eve 76 bin 900 TL'ye sahip olunabiliyor. İşte detaylar…

Bir öğrenci kredi çekebilir mi? Bir kişi iki kez kredi çekebilir mi?

Kredi konusu pek çok kişinin kafasını karıştıran bir konudur. Özellikle kredi çekmeye karar veren kişiler belli başlı sordukları sorulara yanıt arıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Sabit gelirli bir çalışan 100 metrekare bir eve nasıl sahip olabilir? İşte hesabı

Konut fiyatları son 1 yıl içinde uçtu gitti. Sabit gelirlilerin ev alması hesabı içinden çıkılmaz bir hal alırken Fox Haber'de Ozan Gündoğdu içinden çıkılmaz bu hesabı kalem kalem yaptı. İşte o formül...

İzmit'te kripto para üretilen eve baskın yapıldı!

Kocaeli İzmit'te yer alan bir eve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para üretiminde kullanılan bilgisayar bileşenleri bulundu.

Bir eve iskan neden verilmez?

İnşaat çalışmaları sona erdikten sonra alınması gereken iskan belgesi düzenleniyor. Ancak bazı binalar iskan belgesini alamıyor. Peki, bir eve iskan neden verilmez?

bir eve kredi nasıl çekilir Haberi

bir eve kredi nasıl çekilir

Bir eve iki kişi kredi çekebilir mi?

Mesken satın almak için bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor. Konut kredisi kullanılabilmesi için kredi kullanacak kişi ve kredi kullanılacak evin aranan koşullara uygun olması gerekiyor.


Taşınmaz mal banka tarafından konut kredisine teminat olarak tutulduğu için banka taşınmaz malda bazı özellikler arar. Gayrimenkuldeki bu özellikler Değerleme (Eksper) Raporuyla saptanır. Değerleme Raporu bir binanın inşaat kalitesini, fiziki durumunu ve tamirat gereksimini, bina özelliklerini (ısıtma, kanalizasyon, v.s.), tapu kaydını, hisse payını ve piyasadaki yaklaşık değerini saptayan, yeminli bir uzman tarafından hazırlanır.


Konut kredisi kullanarak mesken sahibi olmak isteyen kimseler; gelirlerinin tek başına kredi çekmek için yeterli olmaması halinde, istenilen kişi ile birlikte "ortak kredi" kullanabiliyor.


Ortak konut kredisi ile hem borca, hem de eve ortak olunmuş oluyor. Ortak konut kredisi...