15 / 05 / 2024

Bir Konut Yapı İnşaat adres

Bir Konut Yapı İnşaat adres

Bir Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Abdull Barlak tarafından kuruldu.

100 metrekare bir evin maliyeti 1.6 milyon TL: KKM'ye ödenen parayla 972 bin sosyal konut yapılabilirdi!

Kur Korumalı Mevduat'ın Hazine ve Merkez Bankası'na 2 yıllık maliyeti 48 milyar dolar oldu. Şehir Plancısı (Phd), Dr. Buğra Gökce, bu parayla 972 bin sosyal konut yapılabileceğini söyledi. İşte Gökce'nin o paylaşımı...    

Almanya’da 'Dar gelirliler için acil sosyal konut yapılsın' çağrısı!

Almanya’da kiracı dernekleri, inşaat sendikaları, sosyal ve sanayi kuruluşlarından oluşan bir ittifak, düşük gelirliler için acil konut yapılması çağrısı yaptı.

Kentsel dönüşümde İstanbul için özel birim kurulacak: Rezerv alanlarda 350 bin konut yapılacak! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, megakenttekim riskli binaları işaret ederek, "İstanbul için özel bir birim kuracağız" dedi ve  İstanbul'daki rezerv alanlarda 350 bin konut yapılacağını söyledi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

Depremin etkilediği 11 şehirde telaşla konut yapımına başlanması yeni felaketler getirebilir!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hasan Aksungur, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı 11 şehirde, telaşlı davranarak bir ay içinde konut yapımına başlanmasının, ileride doğabilecek yeni felaketlere zemin hazırlayabileceği uyarısını yaptı.

Konut yapı kooperatiflerinin yarattığı mağduriyetler TBMM'de!

Konut yapı kooperatifleri tarafından mağdur edilen vatandaşların sorunlarının araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Bir Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Abdull Barlak tarafından kuruldu.

Suriyeli sığınmacılar için Hatay ve Kilis'te konut yapılacak!

Sığınmacıların sisteme entegrasyonu için özel bir çalışma başlatıldı. Eğitim seviyesi yüksek olanlara niteliklerine göre iş sağlanacak. Hatay ve Kilis’te de konut yapılacak.

Bilecik Bozüyük'te tüketiciler konut yapı kooperatifi kuruldu!

Bilecik Bozüyük'te Tüketici Hakları Dernek yöneticileri, güvenli, kaliteli ve ucuz konut üretmek amacıyla Tüketiciler Konut Yapı Kooperatifi kuruldu.

Çoruh Konut Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoruh Konut Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Başaran tarafından 100 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Kartal, Orhantepe Mahallesi, Zeybek Sokak'ta kuruldu.

Altındağ'da yılda 15 bin konut yapıldı!

Başkan Tiryaki, Altındağ'daki değişime dikkat çekti. İlçeye yılda 15 bin konut yapıldığının altını çizen Başkan Tiryaki, Altındağlılara daha rahat yaşam alanları sunmak için çalıştıklarını kaydetti.

TOKİ 9 dakikada bir konut üretiyor!

Sosyal konut üretme misyonundan sapmadan niteliğe yoğunlaşan TOKİ, bu yıl için hedeflediği 60 bin rakamına yılın ilk 8 ayında ulaşma peşinde. TOKİ Başkanı Ergün Turan, 9 dakikada bir konut ürettiklerini belirtti.

Burgbau Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Burgbau Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Serdar Tomurcu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

Gaziantep Şahinbey'de 7 yılda 75 binden fazla konut yapıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep MÜSİAD'ı ziyaretinde Şahinbey bölgesinde yapılan çalışmaları ve projelerini anlattı. Tahmazoğlu, bölgede 7 yılda 75 binden fazla konut yapıldığını belirtti.

Bir Konut Yapı İnşaat adres Haberi

Bir Konut Yapı İnşaat adres

Bir Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Abdull Barlak tarafından kuruldu.

Bir Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...