03 / 05 / 2024

bir metrelik büfe

bir metrelik büfe

1984'te İstiklal Caddesi Meşelik Sokak'ta bir metrekarelik büfe satın alarak işe başladı. Şimdi milyon dolarlık gayrimenkullerin sahibi... Detayları okumak için tıklayın!

Ataşehir Belediyesi'nden kiralık büfe!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan büfe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

O bankadan tüm Türkiye'ye büyük müjde. 40.000 TL para verecekler. Tek ama tek bir şartları var. Bakın ne

Vatandaşların paraya bu kadar ihtiyacı olduğu dönemde bir bankadan büyük bir müjde geldi. O banka vatandaşlara 40.000 TL tutarında bir maddi imkan sağlayacak. Üstelik tek bir şartları var.

İsviçreli bir şirketten büyük iddia! Artık yer altında depolanacak

 Microsoft, Stripe ve Shopify, atmosfer tabakasının korunabilmesi, besinlerin  tüketilmeden önce son halini alabilmesi ve daha bir çok alanda kullanılan üretilmesi çok basit olan  'Karbondioksit (CO2)'i, atmosferden çekip yeraltında depolanmasını sağlayan yeni teknoloji geliştirdiğini iddia etti.

Bir teknoloji devinden daha kötü haber! Microsoft da işten çıkarmalara hazırlanıyor

Dünyanın birçok bölgesinde çalışanları olan ABD'li büyük teknoloji şirketi Microsoft çalışanlarının yaklaşık yüzde 5'ini işten çıkarmayı planladığı açıkladı. Şirketin yaklaşık 220 bin çalışanı olduğu biliniyor. Gözler şirketin 24 Ocak’ta açıklayacağı son çeyrek bilançosuna çevrildi.

2 milyon dolarlık vurgun! İşte vatandaşı böyle dolandırdılar

Gelir Garantisi adında ve saadet zincirine benzeyen sistem kuran bir şirketin, büyük vurgunun ardından kayıplara karıştığı iddia edildi. Paraları buhar olan Türkiye'nin farklı şehirlerinden çok sayıda mağdur da yaşananların ardından şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Altını ya da TL'yi bir kenara bırakın! O para biriminde 1 TL'nin bile varsa hemen çekin, herkesi batırdı

Altın ve dolar fiyatlarının gidişatı vatandaşlar tarafından sıklıkla takip ediliyor. Vatandaşları fazla takip etmediği bir para birimi var. Fakat o para birimine karşı çok dikkatli olmak gerekiyor çünkü son günlerde tarihi bir değer kaybı yaşıyor.

Tüketimi azalttı elektrik faturası 1400 lira arttı. İşte seç baş yolduran elektrik faturası

Yeniçağ Gazetesi elektrik faturalarındaki artışa ve esnafın yüksek faturalarla ilgili görüşlerine yer veren bir haber hazırladı. Habere göre; İstanbul’da bir büfe işletmecisine geçtiğimiz aydan daha az elektrik tüketmesine rağmen 1400 TL daha fazla fatura geldi.

Pusuda bekleyen altın esti gürledi! Herkes elindekileri şimdi bir kenara bıraksın! Hemen altına bakın

Pusuda bekleyen altın fiyatları ABD Hazine tahvillerinde yaşanan düşüş sonrasında jeopolitik risklerin artması ile esti gürledi. Altın fiyatları son 3 haftanın en yüksek rakamlarına ulaştı. Herkes elindekileri şimdi bir kenara bırakıp altına baksın...

Tüm kampanyaları bir yana bırakın, Opel Insignia'daki düşük faiz fırsatına bakın! İnsignia fiyat listesi 4 Eylül 2022!

Yeni bir araç sahibi olmak isteyenler tarafından Eylül 2022 fiyat listesi merak edilen ve araştırılan Opel İnsignia'da 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki  Opel İnsignia fiyatları ne kadar? İşte Opel İnsignia fiyat listesi 4 Eylül 2022...

Fiorino'yu ve Doblo'yu bir yana bırakın! Hemen Toyota Proace City Cargo'ya bakın! Fiyat listesi 30 Ağustos 2022!

Yeni bir ticari araç almak ya da kullandığı ticari aracı değiştirmek isteyenler Toyota Proace City Cargo'nun Ağustos ayı fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki Proace City Cargo'nun Ağustos 2022 fiyatları ne kadar? İşte Toyota Proace City fiyat listesi 30 Ağustos  2022...

O ilde belediye tarafından 22 adet taşınmaz (iş yeri, arsa, büfe) 3 seneliğine kiraya verilecek!

Kozan Belediye Başkanlığı tarafından Adana ili, Kozan ilçesinde yer alan iş yeri, arsa, büfe vasıflı 22 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Tüm ticari araçları bir kenara bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 12 ay yüzde 1,49 faiz imkanı sağlanıyor. Peki Opel Combo Life'ın Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Opel Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat

Doları bir kenara bırakın, euro son gaz geliyor! 2 Ağustos 2022 euro kuru

Döviz kurları milyonlarca kişi tarafından tarafından merakla takip ediliyor. Herkes dolara odaklanırken euro arka tarafta yükselmeye devam ediyor. Şimdi herkes doları bir kenara bıraksın, euroya baksın. Euro fırladı geliyor.İşte son dakika Euro kuru 2 Ağustos 2022...

bir metrelik büfe Haberi

bir metrelik büfe

Son yıllarda İstanbul'da Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ne dünya markaları tek tek yerleşmeye başladı. 1980'lerde, Fitaş'ın yanındaki ilk klimalı restoran şimdi Wagamama. Vakko'nun yerini 25 milyon dolara Mango aldı. Yıldırım Demirören'in yakında bitireceği alışveriş merkezinin girişi dünyaca ünlü müzik market Virgin oluyor. Anadolu Pasajı'nı Orjin Grup 10 milyon dolara aldı. Adidas, Tünel'in yakınındaki üç bin dolarlık mağazadan çıkıp, 50 bin dolar kiraya İstiklal Caddesi'nin başına geldi. Colin's 5.5 milyon dolara bina satın aldı. Yani İstiklal Caddesi, hem kiralık hem de satılık bina olarak kapışılıyor ve gelecek vaat ediyor. İşte İstiklal Caddesi üzerindeki Triada Residence, Lacoste, Gloria Jeans, Swatch (Türkiye'de ciroda ikinci) ve Avrupa'nın en büyük ikinci Nike mağazasının sahibi ise Nizam Hışım. Hışım, 1984'te İstiklal Caddesi...