24 / 07 / 2024

Bir Öz Gayrimenkul adres

Bir Öz Gayrimenkul adres

Bir Öz Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Öztürk ve Abdul Kadir Birinci ortaklığında kuruldu. 

Kiracı ve ev sahibi anlaşmazlıklarında yıllar sürecek bir süreç var: TBMM adil çözüm bulmalı! 

Gazeteci Emin Pazarcı, kiracı ile ev sahibi sorunlarına Meclis'in adil bir çözüm bulması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar... 

Kolon yerine su borusu yapılan bina vatandaşlardan linç yedi: Sudan bir çözüm!

Kocaeli Çayırova'da yer alan bir binada kolon yerine su borusu yapıldı. Görenler binayı adeta linç yağmuruna tuttu. İşte o bina ve gelen ilginç yorumlar...

Olası İstanbul depremine karşı yapılması gereken: Kentsel dönüşüm hızlanmalı! Devlet çözüm bulmalı!

Artaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya olası İstanbul depremi için kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, devletin mutlaka bu alanda bir çözümü olması gerektiğine dikkat çekti. 

Kira anlaşmazlıkları bir bir çözülüyor: 50 bin dava ortadan kalktı! İşte ev sahipleri ve kiracıların davasız çözümleri..

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kira anlaşmazlıkları arabuluculuk ile bir bir çözülüyor. Arabuluculuk ile 50 bin davanın ortadan kalktığı belirlendi. İşte o çözümlere örnekler... 

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Youtube'dan yenilik! Reklam önleyici kullanan hesaplara bir daha izleyemeyecek!

Youtube'dan reklamları izlemek istemeyenler için etkili bir çözüm geldi! Artık reklam engelleyici kullanan kişiler Youtube'dan reklam izlemeyecek. Ancak Youtube, bu çözüme karşı pek memnun olmadı. Reklam engelleyicilere engel koyacak olan Youtube reklam izlenmesini sağlayacak. 

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

Bu şekilde nakit ödemeden iPhone 12 sahibi olabilirsiniz! Tek yapmanız gereken hemen bu haberi okumak!

EasyCep, nakit ödemeden iPhone X sahiplerine yenilenmiş telefonlarla takas yaparak iPhone 12'ye geçme fırsatı sunuyor. Yenilenmiş telefonlar ve takas seçeneği, kullanıcılara ekonomik bir çözüm sağlayarak akıllı telefonlarını kolayca güncellemelerini mümkün kılıyor.

Vatandaş nakit avans çözümünü bakın böyle hallediyor!

Son zamanlarda bankaların nakit avans hizmetlerini kapatmasıyla birlikte, vatandaşlar kendilerine tamamen farklı bir çözüm buldu! Artık nakit ihtiyaçlarını karşılamak için alternatif yollar arayışına girdiler. İşte bu yeni yöntemlerin detayları haberimizde...

Kira sorununa devrim gibi bir çözüm geliyor! Tek tek açıklandı!

Türkiye'de kira fiyatlarındaki artış, uzun süredir tartışılırken, Türkiye gibi İspanya da yüksek kira fiyatlarıyla mücadele ediliyor. İspanya kira konusunda problemin çözümü için birtakım yeni önlemler alırken uzman isimler alınan önlemlerin Türkiye'de de uygulanabileceğini ifade etti.

Astronomik kira bedellerine kiracılardan tepki: Uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmeli!

Antalya’da üçüncü defa bir araya gelen 'Kiracılar Dayanışma Platformu' üyeleri, artan kira fiyatlarına tepki gösterdi ve uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmesi gerektiğini vurguladı. 

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Sizin için çözüm yolu olabilir

Kredi kartı borcu olan vatandaşlar bu borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünüyor. Kredi kartı borcu olan vatandaşlar için önemli bir çözüm yolu önerildi. Ancak uygulayıp uygulamamak size kalmış.

Bir Öz Gayrimenkul adres Haberi

Bir Öz Gayrimenkul adres

Bir Öz Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Öztürk ve Abdul Kadir Birinci ortaklığında kuruldu. 

Bir Öz Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL: 1.Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller, arsa arazi konut is yerleri, resmi daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumlan sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri villa, yalı otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti analiz ve fizibilite çalışmalar sunmak, gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerlerinin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği,piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde taktir edilmesi konusunda değerleme raporlan hazırlamak...