19 / 07 / 2024

Birarabamla araba almak

Birarabamla araba almak

Araba almayı kolaylaştırmak için kurulan Birarabam; isteyen herkesi herhangi bir fark ödemeden 66 aya kadar vade imkânıyla ister sıfır isterse ikinci el araba alma imkânı sağlıyor. 

Araba almak isteyenlere ek vergi şoku! Fiyatlara zam geldi! Bu otomobilin fiyatı tam 100 bin TL arttı!

Türkiye'de Çin otomobillerine yüzde 40 ek gümrük vergisi uygulanmaya başlandı. Bu vergiden etkilenen otomobillerin başında  Chery geliyor. Chery'e vergi sonrası tam 100 bin TL zam geldi.  İşte ayrıntılar...

Araba almak isteyenler dikkat! Kampanyaya devam diyen Fiat, gözde modeli Egea Sedan'ı 799 bin 900 TL'ye satıyor!

Otomotiv Gazetecisi, Güvenli Sürüş Eğitmeni, Danışman Murat Tosun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda TOFAŞ Fiat'ın Temmuz ayında kampanyaya devam dediğini belirterek, Egea Sedan'ın 799 bin 900 TL'den satıldığını kaydetti.

Son bir ayda araba, ev ve toprak almak için Türk Lirası'na geçiş hızlandı!

Altın ve para piyasaı uzmanı İslam Memiş, son bir ayda Türk lirasına ciddi geçiş olduğunu açıkladı. Vatandaşların çoğu araba, ev ve toprak almak için Türk Lirası'na geçiş yaptığını belirtti.

Otomobillere yüzde 40 vergi gelmesi piyasayı nasıl etkileyecek? Araba almak isteyenler ne yapmalı? 

Çin'den ithal tüm otomobillere yüzde 40 ek vergi gelmesi gündemi sallamaya devam ederken, Gazeteci Emre Özpeynirci, piyasanın bu durumdan nasıl etkileneceğini açıkladı.

Otomobil alacaklar dikkat! Markalar kampanyalarını duyurdu!

AB’nin yeni güvenlik donanımı regülasyonunun yürürlüğe girecek olması nedeni ile otomotiv sektörü 7 Temmuz’a kilitlenmiş durumda. Markalar araba almak isteyenlere kolaylık sağlayacak kampanyalarını açıkladı.

Artık ev almak isteyen arabasını, araba almak isteyen de konut, arsa ve tarlasını takas ediyor!

Düşen alım gücü ve yükselen maliyetleri konut ve otomotiv gibi lokomotif sektörlerde piyasanın alternatif takas seçeneklerine yönelmesine neden oldu. Konut ihtiyacı olan lüks aracını, otomobil almak isteyen arsa veya ofisini takas ediyor. İşte ayrıntılar...

Araba almak isteyenler dikkat! 200 bin lira taşıt kredisi aylık taksit tutar ve geri ödemesi ne kadar?

Araba almak isteyen vatandaşlar taşıt kredisi oranlarını, taksit tutarı ve geri ödeme seçeneklerini merak ediyor. 200 bin lira taşıt kredisi aylık taksit miktarı nasıl hesaplanır? 48 ay vadeli 200 bin Türk Lirası taksit miktarları ve toplam geri ödemesi ne kadar?

Peugeot 3008 fiyat listesi: Peugeot 3008 fiyatı ne kadar? Peugeot 3008 20 Nisan 2024 fiyatları!

Suv araba almak isteyenlerin tercihleri arasında yer alan Peugeot 3008 fiyat listesi belli oldu. Peki Peugeot 3008 fiyatı ne kadar? Peugeot 3008 20 Nisan 2024 fiyatları!

Egea Cross kampanya! 100 bin TL indirim! Araba almak isteyenlere talih kuşu kondu! Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?

Sıfır otomobil almak isteyen binlerce kişi otomobil markalarının kampanyalarını takip ediyor. En çok sevilen otomobil markası Fiat, Egea Cross için kampanyasını duyurdu. Egea Cross almak isteyenlere anahtar teslimlerinde 100 bin TL indirim sağlanıyor. Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?

Sıfır araba almak isteyenler bu ayrıntıya dikkat! Yargıtay'dan emsal niteliğinde yeni karar!

Sıfır araba alırken dikkat edilmesi gerekenlere bir yenisi daha eklendi. Sıfır araba alan vatandaşlar ikinci kez aynı hatayı yaşaması halinde, bayi aracın değiştirmesi gerekiyor. 

Clio fiyat listesi belli oldu! Renault Clio almak isteyenler hemen baksın! Renault Clio 2024 fiyatı ne kadar?

Renault'un en çok sevilen ve tercih edilen Clio modelinin fiyat listesi açıklandı. Clio model araba almak isteyenler hemen baksın. Renault Clio ne kadar? Clio Nisan 2024 fiyat listesi.

Nissan Qashqai, X-Trail ve Juke modellerinde 250 bin TL'lik nakit alım desteği! Nisan kampanyasını kaçırmayın!

Nissan otomobil markasında Nisan ayına özel dev kampanya başladı. Araba almak isteyenlere Nisaan Qashqai, X-Trail ve Juke modellerinde 250 bin TL'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. 2024 Nisan Nisaan Qashqai, X-Trail ve Juke fiyat listesi...

Hyundai Bayon fiyatlarında son dakika! Bayon'un Mart 2024 fiyatları ne kadar? Araba almak isteyenler hemen bakın!

Otomotiv devi Hyundai pek çok kişinin merak ettiği ve araştırdığı Mart 2024 fiyat listesini resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Peki Hyundai Bayon'un fiyatları ne kadar?

Birarabamla araba almak Haberi

Birarabamla araba almak

Günümüzde araba almak herkesin hayali... Nakit parası olanlar istedikleri arabayı rahatlıkla alabilirken taksitle almak isteyenler faiz ya da vade farkı ödüyor. 

Araba almak isteyenlerin hayallerine faizsiz bir yöntemle ulaşmasının yolunu açmak için kurulan Birarabam; isteyen herkesi herhangi bir fark ödemeden 66 aya kadar vade imkânıyla ister sıfır isterse ikinci el araba alma imkânı sağlıyor. 

Birevim’in alt markası olan Birarabam ile bugüne kadar 300’e yakın araba teslimatı gerçekleştirdiklerini söyleyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, 2018 yılında 1000’e yakın kişiyi daha hayalindeki arabayla buluşturmak istediklerin söyledi. 

Çiftçi: Vatandaşlar arabaları gerçek fiyatlarıyla alıyor

Birarabam’ın Birevim’in alt markası olarak faaliyetlerini yürüttüğünü söyleyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Birevim için bugüne kadar yapmış oldukları tüm yatırımların Birarabam için de geçerli olduğunu aktardı. Birarabam yöntemlerinin kendine özgü...