30 / 04 / 2024

Birce Akalay Bebekteki evi

Birce Akalay Bebekteki evi

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek'teydi. Güzel oyuncu, yağmurlu havaya rağmen bir emlakçıyla kiralık evleri dolaşması dikkat çekti.

Ergenekon Enerji Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergenekon Enerji Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Birce Ergenekon, Direnç Ergenekon, Kerim Ümit Ergenekon ve Leyla Ergenekon tarafından kuruldu.

Birce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tülay Koç tarafından kuruldu.

Birce Akalay ve Can Tunalı evlerini ayırdı!

Oyuncu Birce Akalay, sevgilisi Can Tunalı ile birlikte kiraladıkları villadan taşındı.

Küçülen evlere depolama çözümü!

Giderek küçülen evlerde fazla eşyalar büyük bir sorun haline geliyor. Bu boşluğu görerek kiralık depolama alanı Edepola. com'u kuran Birce Koca, bu yıl 5 milyon TL yatırım yapacaklarını söylüyor.

Sümmer Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümmer Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Akalay tarafından kuruldu. 

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı!

3 yıllık evliliklerini geçen ay noktalayan Birce Akalay’la Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı. Bu vedanın ardından eski eşler, sosyal medyada duygusal mesajlar paylaştı .

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Bebek'ten daire aldı!

2 yıllık evli Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, 'Deli Ormanlı' filminde birlikte rol aldı. Ünlü çift, aldıkları ücreti birleştirip Bebek'te bir daire aldı.

Birce Akalay Bebek'te kiralık ev arıyor!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek'teydi. Güzel oyuncu, yağmurlu havaya rağmen bir emlakçıyla kiralık evleri dolaşması dikkat çekti.

Birce Akalay Bebekteki evi Haberi

Birce Akalay Bebekteki evi

Oyuncu Sarp Levendoğlu ile mutlu bir evliliği olan Birce Akalay, önceki gün Bebek'teydi. Güzel oyuncu, yağmurlu havaya rağmen bir emlakçıyla kiralık evleri dolaşması dikkat çekti. 


Tek tek kiralık evleri gezen Birce Akalay, karşısında gazetecileri görünce "Artık sizinle sık sık karşılaşırız. Kısmet olursa evimi Bebek'e taşımak istiyorum"...