05 / 05 / 2024

Birecik osb

Birecik osb

Birecik Organize Sanayi Bölgesi için arazi incelemesi yapıldı. Bölgeye büyük avantaj sağlayacak ve 110 hektar alana kurulacak olan bölgenin 1 milyon 142 bin TL'ye mal olması bekleniyor.

Şanlıurfa Birecik OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesine ait altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 26 milyon 144 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 1 Kasım'da!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 24 milyon 338 bin 870 TL olarak belirlendi.

Birecik OSB için arazi incelemesi yapıldı!

Birecik Organize Sanayi Bölgesi için arazi incelemesi yapıldı. Bölgeye büyük avantaj sağlayacak ve 110 hektar alana kurulacak olan bölgenin 1 milyon 142 bin TL'ye mal olması bekleniyor.

Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek incelemelerde bulundu!

Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek incelemelerde bulundu. Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek, OSB ve de Birecik'e hizmet getirme konusunda Kaymakamlık olarak her konuda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Çerkezköy OSB, 50 milyon liralık yatırımla baraj kuracak!

Organize sanayi bölgeleri yönetimleri 'üretim etkilenmesin' diye harekete geçti. Yoğun su kullanan Çerkezköy OSB, 50 milyon liralık yatırımla baraj kuracak. OSB Üst Kuruluşu (OSBÜK) yönetimi konuyu bu haftaki kurul gündemine aldı.

OSB'lerdeki sanayiciye müjde!

Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) yapılan negatif ayrımcılık nihayet son buldu. 20 Şubat'ta kabul edilen torba kanun tasarısı ile artık OSB'lerde yapılan bina yatırımları da finansal kiralama (leasing) ile yapılabilecek...

Burhaniye'de OSB yollarının yapımına başlandı!

BURHANİYE'de yapılacak olan ve hayata geçirildiğinde birçok istihdamı da beraberinde getirecek olan Burhaniye Zeytin İşletme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ( OSB ) yollarının yapımına başlandı...

Çinli ve Alman enerji firmaları Silifke OSB'den arsa almak istiyor!

Silifke OSB, Çinli ve Alman yenilenebilir enerji firmalarının yer taleplerine çözüm arıyor. İlçenin rüzgâr ve güneş enerjisi yatırımlarına elverişli olduğunu belirten OSB yönetimi 204 dönümlük 2 arazi için yetkilerden onay bekliyor

Bandırma OSB'de genişleme planı!

Coğrafi konumu, özelleşen ve her türlü konteynır hizmetinin verildiği limanı, demiryolu bağlantısı gibi lojistik avantajlarının yanı sıra OSB'nin uygun arsa fiyatları sayesinde, Bandırmak yatırımcılar için her zaman önemli bir seçenek oldu...

Ereğli'de 2. OSB kurma çalışmaları başlatıldı!

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker Ereğli'de 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurma çalışmaları başlatıldığını söyledi. Tetiker, "Şehir plancısı Esra Alpago Bölücek, Hamzafakıhlı ve Topçalı civarında ki yerleri tespit ediyor." dedi...

Dilovası Kuzey OSB Yolu hizmete girdi!

Dilovası Kuzey OSB Yolu, düzenlenen bir tanıtım programıyla hizmete girdi. Programa katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, ‘’Yol medeniyettir anlayışıyla Kocaeli’ne yeni yollar kazandırdık’’ dedi.

Demirtaş OSB istihdamını 45 bine çıkardı!

Geçen yıl 10 yeni yatırımın gerçekleştirildiği Demirtaş OSB’de aktif tesis sayısı 446’ya, istihdam edilen kişi ise 45 bine ulaştı. OSB’de büyümenin bir yansıması olarak son 5 yılda elektrik tüketimi de yüzde 34,4 arttı

Birecik osb Haberi

Birecik osb

Birecik Kaymakamlığı'ndan alman bilgiye göre; Birecik İlçe Kaymakamı Deniz Zeyrek, Birecik Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) kurulacağı arazide incelemelerde bulundu. 

Birecik Sanayi Bölgesi hakkında Kaymakam Zeyrek'e ayrıntılı bilgi veren Birecik OSB Bölge Müdürü Mehmet Yılmaz, imar planı bakanlık tarafından onaylanmış olan projenin 110 hektarlık alana kurulacağını, projenin toplam maliyetinin 1 milyon 142 bin 500 TL olduğunu ve bu maliyetin 729 5ın 269 TL sinin, 'Birecik OSB ile Kalkmıyor' adı altında Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından hibe edileceğini ifade etti. 

Yılmaz teşvik sisteminde 6. bölgede bulunma sebebiyle bunun yatırımcılara büyük avantaj getirdiği gibi bölge halkına da istihdam sağlayacağını belirti. Yılmaz, projenin yatırımcılardan büyük ilgi gördüğünü ancak en çok istihdam sağlayacak yatırımcılara öncelik vereceklerini söyledi. 

Organize Sanayi Bölgesi yapılacak arazinin önemi hakkında bilgi veren Yılmaz, Birecik'...