06 / 05 / 2024

Birevim avantajları 

Birevim avantajları 

Birevim, Erzurum,Samsun, Adana ve Diyarbakır’a şube açmaya hazırlanıyor. Birevim, yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor.

Birevim En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü'nü aldı!

Başarıyla dikkat çeken Birevim, En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü ve Gold Award ödülü aldı...

Kentsel dönüşüm müteahhit avantajları!

Miladını dolduran veya riskli yapı olarak ilan edilen binalar kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. Peki kentsel dönüşüm müteahhit avantajları neler? Müteahhit kentsel dönüşümden ne kazanıyor? İşte tüm merak edilenler...

Birevim, Çözüm Tasarruf’u satın aldı!

Tasarruf finansının mimarı Birevim, bünyesine kattığı Çözüm Tasarruf’la sektörü büyütmeyi sürdürüyor.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim 2020'de teslimat sayısını yüzde 59 artırdı!

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, "Birevim olarak sektörün diğer önemli verisi olan yeni sözleşme sayımızda, 150 bin sözleşme adedini aşarak sözleşme sayımızı 2019 yılına kıyasla rekor büyümeyle yüzde 78 artırdık" diye konuştu.

Birevim, Red-On ile sektöründe ilke imza attı! 

Birevim; dünyanın en tanınmış ve yaygın iş zekâsı teknolojisi olan “Qliksense” altyapısını kullanarak, sektörünün iş zekâsı teknolojisi kullanan ilk firması oldu.

Birevim, 2020'yi rekorla bitirdi!

Dört yıl gibi kısa bir sürede sektörüne ivme kazandıran Birevim, 2020 sonu itibariyle, zorlu Kovid-19 salgını sürecine karşın, 2019 yılına kıyasla teslimat sayısını yüzde 59, teslimat finansman tutarını yüzde 85 artırdı.

Birevim, Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı!

Birevim; Albaraka Türk, Toprakbank, Türkiye Finans Katılım, Vakıf Katılım Bankası gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan,Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Birevim Türkiye’nin tasarruf finansı haritasını oluşturuyor!

Birevim, “180 Günde Tasarruf Seferberliği” kapsamında Türkiye’nin “tasarruf finansı” haritasını hazırlıyor. Bu amaçla, Türkiye temsili genel ve şehirler bazlı olmak kaydıyla ayrı ayrı gerçekleştirilen “Tasarruf ve Finans Davranışlarına Yönelik Tutum Araştırmaları” projesinde 8 şehri mercek altına al

Birevim 'Tasarruf Akademi' platformunu kuruyor!

Birevim İnsan Kaynakları Direktörü Mirsat Öğretmenoğlu, “Birevim olarak, ‘sektörün geleceğine yatırım yapmak’; ‘sektörün nitelikli, alanında yetkin insan kaynaklarına sahip olmasına katkıda bulunmak’ konusunda kararlıyız'' diye konuştu.

Birevim avantajları  Haberi

Birevim avantajları 

Birevim, şube ağını her geçen gün genişletmeye devam ediyor. Faizsiz, kredisiz, vade farksız, kendine özgü tescilli yöntemleriyle müşterilerinin yüzünü güldürürken Birevim, 'Herkesin bir evi olsun' hedefiyle yola çıktı.

Birevim, Erzurum,Samsun, Adana ve Diyarbakır’a şube açmaya hazırlanıyor. Birevim; yılsonuna kadar 10 yeni şube daha açarak şube sayısını 25 yükseltmeyi hedefliyor.

Her ay 20 bin yeni başvuru…

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Her ay 20 bin civarı olan yeni başvurudan 4 bin ailemizi şubelerimizde ağırlıyoruz. Bu 4 bin kişiden ortalama 400 kişi, ev ve araba sahibi olmak için sözleşme imzalıyorlar. Diğer 3500 kişiyle ise sürekli irtibat halindeyiz. Düzenli olarak arıyor, Birevim’in yeniliklerinden bahsediyoruz. Çünkü görüşmede kaldığımız insanların büyük kısmı ilerleyen dönemlerde müşterimiz olabiliyor. Bir ay içerisinde eski aylardan görüşüp değerlendirip karar verenlerle birlikte...