05 / 05 / 2024

Birevim BDDK lisans

Birevim BDDK lisans

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

Veysel Mert'ten BDDK ve Birevim davasına ilişkin açıklama!

Birevim ortaklarından Veysel Mert, emlakkulisi.com'a özel BDDK ve Birevim aleyhindeki davaya ilişkin değerlendiremelerde bulundu.

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

Eminevim BDDK lisansını aldı! 3. Nesil Finansman Modeli devreye alındı!

Tasarruf finansını 30 sene önce Türkiye ile buluşturan ve bugün dev bir sektör haline gelmesine imkan sunan Eminevim BDDK lisansını aldı. Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç, BDDK lisansının alınmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz çağrısına BDDK'dan yanıt!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konut kredisi faiz oranlarının yıllık yüzde 9'a doğru çekilmesi çağrısına yanıt verdi...

AÜ gayrimenkul yönetimi yüksek lisans kayıtları için son gün 24 Temmuz!

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans ve Doktora Programları yaz dönemi kayıtları 24 Temmuz 2016 Pazar günü tamamlanıyor.

Tapu aracılık lisansıyla gerçek değerler ortaya çıkar!

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün, taşınmaza yönelik aracılık faaliyetleri kapsamında, lisanslı uzman kişilerin belirlenerek, bu kişilerin vatandaşa rehberlik hizmeti sunmasına ilişkin ‘Tapu Aracılık Lisansı’ askıda kaldı.

BDDK, Haziran Ayında İstanbul'a taşınacak!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, kurumun merkezinin Ankara'dan İstanbul'a taşınmasına başlandığını ve personele gerekli tebligatın yapıldığını açıkladı.

Birevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Çiftçi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

BDDK'nın geçici adresi Esentepe!

BDDK’nın İstanbul’da Ataşehir’e taşınıp taşınmayacağı tartışmalarına son noktayı Başkan Mehmet Ali Akben koydu: Şimdilik Denizbank’ın Esentepe’deki eski binasına taşınıyoruz. Ama nihai adresimiz Ataşehir olacak” dedi.

BDDK, İstanbul’da yeni bir bina kiraladı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK), İstanbul’da yeni bir bina kiralanarak, mevcut Ankara ve İstanbul binalarının tek bir merkezde toplanmasına karar verdiğini açıkladı.

BDDK İstanbul Esentepe'ye mi taşınacak?

Ankara’dan Anadolu Yakası’nda yapımı süren kendi binasına geçmesi gereken BDDK, kafaları karıştırdı. Edinilen bilgilere göre BDDK, İstanbul Esentepe’de 17 katlı binaya kiracı olacak.

Özyurtlar İnşaat, Suudi Arabistan’da konut satmak için lisans aldı!

Özyurtlar İnşaat, bir yıl süren uzun bir çalışmanın ardından Suudi Arabistan’da konut satış lisansı alan ilk ve tek Türk firması oldu. Lisans sayesinde Özyurtlar İnşaat, tüm projelerini Türkiye ile aynı anda Suudi Arabistan’da da satışa sunabilecek.

Birevim BDDK lisans Haberi

Birevim BDDK lisans

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı. Konuya ilişkin değerlendirme yapan Birevim Genel Müdürü Mahir Orak: "Geleceği için plan yapan, konut, taşıt ve iş yeri ihtiyaçlarını belirli bir zaman çerçevesinde, tasarruflarıyla gerçekleştirmek isteyenlerin finans danışmanı olarak yanlarındayız" dedi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Birevim, 100 milyon lira sermaye şartı başta olmak üzere bilgi teknolojileri, hizmet kalitesi ve operasyonel süreç anlamında da yasanın tüm gerekliliklerini yerine getirerek dün itibarıyla BDDK lisansını aldı. Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, "Geleceği için plan yapan, konut, taşıt ve iş yeri ihtiyaçlarını belirli bir zaman çerçevesinde, tasarruflarıyla gerçekleştirmek isteyenlerin finans danışmanı olarak yanlarındayız. Tasarruf finansmanı modelinin önemli bir finansal enstrüman olduğunu düşünüyoruz ve finansa ulaşmak isteyen herkes için buradayız"...