07 / 05 / 2024

Birevim finansal sistem

Birevim finansal sistem

Bu yıl 17'incisi gerçekleşen 2019 yılı Stevie Ödülleri’nde Türkiye’den 14 firma ödül aldı. Özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yeni soluk getiren Birevim, toplam 6 ödüle layık görüldü.

Kripto paralara yönelik yeni düzenlemeler geliyor! Kripto hesabı olanlar mutlaka baksın!

Küresel finansal sistem içinde kullanımı giderek yaygınlaşan kripto paraların takibi, vergilendirilmesi ve kullanıcılarının korunmasına yoğunlaşan yeni düzenleme çalışmaları tüm dünyada büyük bir hız kazandı.

Gayrimenkul fiyatlarını finansal sistem etkiliyor!

Avrupa Merkez Bankası "Finansal İstikrar Değerlendirme" raporunda çok düşük banka karlılığı ve gayrimenkul fiyatlarında artan düzeltme riski, finansal sistemde oynaklıklar arasında gösterdi...

Birevim'den 2 milyon konut satışı hedefi!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Tasarruf Finans Platformu Lideri Murat Çiftçi, mevcut finansal yapı ile her yıl 1,2-1,4 milyon konutun satılacağını söyledi.

Birevim'den ev sahibi olanların sayısı 7 kat arttı!

Geliştirdiği özgün “Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı” modeli aracılığıyla sektörüne kazandırdığı dinamizm ile dikkat çeken “Birevim”’ 2019 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. 

Birevim'den aylık 850 ev teslimatı!

Birevim finansal sistemi ev teslimat sayıları her geçen ay artıyor. Şirket, aylık 850 teslimat, 4250 satış ile sektöre ivme katıyor.

Birevim ile kendi istediğin evi peşinatsız, faizsiz al!

Birevim Finansal Çözümler Şirketi, büyüyerek sektöre güven katacağını açıkladı. Birevim, geçtiğimiz günlerde açıklanan Tüketici Güven Endeksi’ndeki inşaat sektörüne olan güven düşüşüne dair harekete geçtiğini söyledi...

Birevim'den hayalinizdeki eve kavuşturan model!

Türkiye’de kredisiz, tasarrufa dayalı finansal ev alma çözümleri sunan Birevim, artık zorunlu bölgeler ya da inşaat planlarından kredisiz ev sahip olmak yerine, istediğiniz evi kendinizin seçtiği, yepyeni bir ev alma modeli sunuyor.

Birevim'e Stevie Ödülleri’nden 6 ödül!

Bu yıl 17'incisi gerçekleşen 2019 yılı Stevie Ödülleri’nde Türkiye’den 14 firma ödül aldı. Özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yeni soluk getiren Birevim, toplam 6 ödüle layık görüldü.

Birevim'e Stevie'den 6 ödül!

Birevim, biri halk oylaması özel ödülü olmak üzere toplam 6 Stevie ödülü kazandı. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Müşteri memnuniyeti, yenilikçi uygulamalar, finansal çözümler, müşteri servisleri gibi konularda da kalitemizi bir kez daha tescillemiş olduk" dedi.

Birevim'e müşteri memnuniyeti ödülü!

Şikayetvar.com, özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yön veren Birevim'i ödüllendirdi.

Birevim yöntemi ile herkes ev sahibi olacak!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, herkesin ev sahibi olabilmesi için geliştirilecek sistem hakkında açıklamalar yaptı.

STM Sistem Teleferik iflas erteleme istedi!

STM Sistem Teleferik, mahkemeye başvurarak iflas erteleme istedi. Firma yetkilileri, "İşin bitmesi amacıyla böyle bir operasyon yaptık. Teleferik tesislerini söz verdiğimiz gibi zamanında yetiştireceğiz" iddiasında bulundu

2013'te raylı sistem kullanan yolcu sayısında yüzde 20 artış var!

2013'te raylı sistem kullanan yolcu sayısında yüzde 20 artış var. Esenler-Bağcılar-İkitelli-Olimpiyatköy Metrosu'nun hizmete girmesi ve Kartal-Kadıköy Metrosu'nun Marmaray'a entegre olması İstanbulluların "Raylı sistem" tercihlerini olumlu etkiledi

Birevim finansal sistem Haberi

Birevim finansal sistem

Dünyanın en saygın iş ödülleri programları arasında gösterilen Stevie ödüllerini alabilmek için dünyanın farklı ülkelerinden binlerce firma ve kurum her yıl birbiriyle yarışıyor. 2019'da da geçen yıl oldupu olduğu gibi Uluslararası Stevie Ödülleri’nde Birevim rüzgarı esti.

Gayrimenkul sektöründe faizsiz çözümlerin ön plana çıktığı son dönemlerde, Birevim’in tasarrufa dayalı finansal modeli, müşteri hizmetleri, müşteri memnuniyeti, hayata geçirdiği yenilikleri, kendi sektörüne kazandırdıkları, kalite standartları gibi pek çok konu jüriler tarafından değerlendirilerek; 2 altın, 2 gümüş, 1 bronz ve 1 adet halk oylaması özel kristal ödülünün sahibi oldu.

Yılın en iyi müşteri hizmetleri kategorisinde altın, en iyi satış büyümesi başarısı ve en iyi tüketici ürün ve hizmetleri kategorilerinde gümüş, en iyi müşteri memnuniyeti kategorisinde ise bronz ödülle birlikte yılın en iyi müşteri servisi halk...