02 / 05 / 2024

Birevim kampanyaları

Birevim kampanyaları

Tasarruf Finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim'in Kasım ayı kampanyası başladı...

Birevim'den yeni kampanya!

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, başlattığı yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu.

Birevim 1 ayda 7 bin aileyi tasarruf sistemine kazandırdı!

2020-2023 dönemi için ilan ettikleri Tasarruf Seferberliği doğrultusu ve Hayra Vesile Ol kapsamında uygulamaya konan “Tasarrufa İlk Adım” kampanyasıyla 1 ayda 7 bin aileyi tasarruf sistemine katıldı...

Birevim’den yeni kampanya!

Ev almak isteyen vatandaşları faizsiz olarak konut sahibi yapan Birevim teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası Tasarrufa İlk Adım’ı tüketiciye sundu.

Birevim’den ülke ekonomisine tam destek!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi yaptığı açıklamada  “Doların son günlerdeki artışı nedeniyle ülkemizin geçirdiği zor günlerin sadece ekonomik değil, yapılan açıklamalara,  Türk halkının psikolojisine dönük olduğunu da görüyoruz ”dedi.

Birevim herkesi ev sahibi yapmayı hedefliyor!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “İş modelimizin adı Tasarrufa Dayalı Gayrimenkul Edindirme Yönetimi. Yani faizsiz ve herhangi bir isim altında ilave maliyet yüklenilmeden edinim ve kazanım sahibi olabilmenin yegane yolu” diyor.

Birevim, 1’inci yılını 5 bin müşteriyle kutluyor!

Gayrimenkul sektöründe inovatif uygulamaların en güzel örneklerinden biri olan Birevim, Temmuz ayı itibariyle birinci yılını doldurmanın heyecanını yaşıyor.

Birevim'in yıl sonu hedefi 52 şube açmak!

Birevim, bu yılın ilk 2 ayında Türkiye'nin farklı noktalarında 5 şube açtı. Birevim, ev satın almada kolaylıklar sunarak faizi ve peşinatı kaldırıyor. Firmanın hedefi 2018 yılı sonuna kadar 52 şube açmak.

Birevim'den 1-453 Fetih Kampanyası!

Birevim, 1-453 Fetih Kampanyası ile dar gelirli aileler için taksitleri 331 TL seviyesine çekerek herkesin ev sahibi olmasını sağlamak adına çalışmaya devam ediyor. 

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Ramazan ayı ve yaz mevsimi öncesinde ‘ev’e yaz kampanyaları başladı. Pek çok gayrimenkul firması Nisan ve Mayıs aylarında ev sahibi olmak isteyenler için yılın en büyük kampanyalarını başlattılar. 

Birevim'e uluslararası alanda 4 ödül birden!

Stevie Ödülleri, 23 Şubat Cuma günü Las Vegas’ta yapıldı.‘Stevie Ödülleri’ töreninde Birevim yine başarısını tescillemiş oldu..

Birevim'de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası!

Birevim'in hazırladığı ödeme planları kapsamında 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Birevim şimdi de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıkıyor..

Birevim peşinat ve faiz derdine son veriyor!

Faizsiz ev sahibi olma yöntemlerinin uygulanmasında büyük tecrübelere sahip Birevim’in, bir ev sahibi olmak isteyip, mevcut şartlarda bunu başaramayan kişilere imkanlar sunuyor.

Konutta Sevgililer Günü kampanyaları 2018! 

Konut sektörü özel günleri fırsata çeviriyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'nün yaklaşmasıyla bazı projelerde kampanyalar başladı. İşte Sevgililer Günü'ne özel kampanyalı projeler...

Birevim Erzurum, Antalya ve Diyarbakır’da şube açtı!

‘Herkesin bir evi olsun’ hedefiyle yola çıkan Birevim; faizsiz, kredisiz, vade farksız, kendine özgü tescilli yöntemleriyle vatandaşları ev sahibi yapmayı hedefliyor. 

Birevim 2018 yılında yüzde 100 büyüme hedefliyor!

Tasarrufa dayalı gayrimenkul sektörü 2017 yılında yüzde 40 büyüdü. Sektörün en önemli oyunları arasında olan Birevim 2018 yılını yüzde 100 büyümeyle kapatmak istiyor. 

Konut satışları kampanyalar ile artacak!

2018 yılında çeşitlenmesi beklenen kampanyaların desteğiyle 1,4 milyon konutun satılacağı tahmin ediliyor..

Birevim 23. şubesini Elazığ’da açıyor!

‘Herkesin bir evi olsun’ sloganıyla yola çıkan Birevim, 23. şubesini Elazığ’a açtı.Birevim, 2017 yılını Diyarbakır, Antalya ve Erzurum şubelerini de açarak 26 şubeyle kapatmayı amaçlıyor...

Birevim'den Aralık ayına özel kampanya! 240 ay faizsiz taksit!

Birevim, Aralık ayında çok özel bir kampanya başlatıyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için çalışan Birevim kampanyası 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Birevim’den yıl sonuna kadar 10 yeni şube!

Birevim, Erzurum,Samsun, Adana ve Diyarbakır’a şube açmaya hazırlanıyor. Birevim, yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor.

Birevim kampanyaları Haberi

Birevim kampanyaları

Tasarruf Finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, tasarruf finans sektörünü daha geniş bir kitleyle buluşturarak ev, araba ve iş yeri almak isteyenlerin yanında olmayı sürdürüyor.

Birevim’den sigorta hediye

Birevim tarafından başlatılan Kasım ayı kampanyası kapsamında 70 bin TL ve üzerinde yeni oluşturulan ve peşinatlı tasarruf planlarına 1 senelik tamamlayıcı sağlık sigortası veriyor. Böylelikle Birevim ev, iş yeri ve araba almak isteyenlerin sağlıklarını da güvence altına almış oluyor.

Birevim yine bu ay boyunca ev, araba ve iş yeri sahibi olmak isteyenleri en iyi fiyat garantisinden faydalandırarak, bir adım öne çıkarıyor.

Birevim'den yeni...