19 / 05 / 2024

birevim kampanyası 2017

birevim kampanyası 2017

Ramazanın bereketini kampanyasına yansıtan Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve faizsiz 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor.

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Av. Mahir Orak yaptığı açıklamada Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.

Birevim Kasım ayı kampanyası başladı!

Tasarruf Finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim'in Kasım ayı kampanyası başladı...

Birevim'den Tasarrufa İlk Adım kampanyası!

Birevim, teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası ''Tasarrufa İlk Adım'ı tüketiciye sundu. Bu kampanya ile 3 bin TL ile 23 bin TL arası herhangi bir tasarruf miktarı üzerinden uygun maliyetlerle birikim yapılabiliyor.

Birevim'den 'Tasarrufa İlk Adım' kampanyası ile sektöre yeni soluk!

Tasarruf finans modelini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşıyan Birevim, “Tasarrufa İlk Adım” kampanyası ile sektöre yeni bir soluk kazandırdı.

Birevim'den milli ekonomiye artı destek kampanyası 1T4G!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Çiftçi, "Eylül ayında milli ekonomiye artı destek kampanyası 1T4G'yi hayata geçirdik. Kampanyayla bireyler, birlikte tasarruf yaparak ev ve araba başta olmak üzere ihtiyaçlarını kolaylıkla giderecekler" dedi...

Birevim'den 1-453 Fetih Kampanyası!

Birevim, 1-453 Fetih Kampanyası ile dar gelirli aileler için taksitleri 331 TL seviyesine çekerek herkesin ev sahibi olmasını sağlamak adına çalışmaya devam ediyor. 

Birevim'de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası!

Birevim'in hazırladığı ödeme planları kapsamında 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Birevim şimdi de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıkıyor..

Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat ve ödeme kampanyası 2017!

Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat ve ödeme kampanyası 2017 güncel bilgisine göre projede 60 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor. Projede metrekare birim fiyatları 23 bin TL'den başlıyor...

Manzara Adalar güncel ödeme kampanyası 2017!

Manzara Adalar güncel ödeme kampanyası 2017 kapsamında yıl sonuna özel ödeme kolaylıkları sunuluyor. Projede fiyatlar 379 bin TL'den başlıyor...

Fuzul Başakcity Evleri ödeme kampanyası 2017!

Fuzul Başakcity Evleri ödeme kampanyası 2017 kapsamında yüzde 5 peşinat verilerek ev sahibi olmak mümkün. Başakcity projesi iki blok olarak yükseliyor...

Mahall Ankara ödeme kampanyası 2017!

Ankara'nın Çankaya bölgesinde yer alan Mahall Ankara projesi Türkerler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Mahall Ankara'da fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor. İşte Mahall Ankara ödeme kampanyası 2017!

Birevim'den Aralık ayına özel kampanya! 240 ay faizsiz taksit!

Birevim, Aralık ayında çok özel bir kampanya başlatıyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için çalışan Birevim kampanyası 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Aydos Country 2017 ödeme kampanyası!

Aydos Country 2017 ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tiplerine yer verildi...

birevim kampanyası 2017 Haberi

birevim kampanyası 2017

Toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için projeler geliştiren Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve faizsiz 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor.  Ramazanın bereketini kampanyasına yansıtan Birevim, çalışma bedelinde net yüzde 30 indirim ve çok daha erken teslimat avantajı sunuyor.


Gayrimenkulde inovasyon yapmayı amaçlayan bir girişim olarak çalışmalarını sürdüren Birevim; faizsiz ev sahibi olmak isteyen kişileri aynı platformda bir araya getirerek ortak tasarruf imkanı sağlıyor. Bu farkındalıkla ev sahibi olmak isteyenler için sunduğu kampanyalarla da adından sıkça söz ettiren Birevim, Ramazan ayının bereketiyle ‘Bir evim olsun’ diyen herkesin ev sahibi olmasını amaçlıyor.

Yeni yaşam alanızın nerede olacağına kendiniz karar verin


Hayata geçirdiği kampanyalarla gelir durumu fark etmeksizin her bir kişinin ev alması için çalıştığını bir kez daha gözler...