05 / 05 / 2024

Birevim ödeme şekilleri

Birevim ödeme şekilleri

‘Herkesin bir evi olsun’ hedefiyle yola çıkan Birevim; faizsiz, kredisiz, vade farksız, kendine özgü tescilli yöntemleriyle vatandaşları ev sahibi yapmayı hedefliyor. 

TOKİ evlerini kiraya vermek yasak mı?

TOKİ evlerine dair kuralardan sonra sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle ödeme şekilleri ve TOKİ evlerinin kiraya verilip verilemeyeceği de sorgulanıyor. İşte “TOKİ evlerini kiraya vermek yasak mı?” sorusunun detaylar!

TOKİ'de peşin ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projesinin ilk temelleri atıldı. Başvuru yapan kişiler, TOKİ ödeme şekilleri de sıklıkla sorulan sorular arasında bulunuyor. İşte “TOKİ'de peşin ödeme var mı?” sorusunun yanıtı!

Tapuda elden para verilir mi?

Tapuda ödeme şekilleri vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Tapuda elden para verilir mi? sorusu sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Çeşme'de 8 taksitle arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, 16 Eylül ve Dalyan mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor. İşte fiyatı ve ödeme şekilleri...

Düşük faiz ve kampanyalar vatandaşı harekete geçirdi!

Bankaların konut kredisi faizlerini indirmesi ile beraber şirketlerde yeniden avantajlı ödeme şekilleri sunan kampanyalara yöneldiler. Uzun vade, düşük vade farkı ve avantajlı kampanyalar, konut satışlarında büyük oranda artış sağladı… 

Birevim'den istediğiniz ev için faizsiz peşinatsız ödeme fırsatı!

Birevim'de taksit seçeneklerinizi ve ödeme planlarını kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Kampanyadan sadece 480 kişi yaralanabilecek.

Birevim bütün çalışanlarına her ay 555 TL ek ödeme yapacak!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, yüksek faiz ve enflasyonun vatandaşların belini büktüğü bir dönemde, bütün çalışanlarına her ay 555 TL ek ödeme yapacak. Ayrıca yılbaşında da zam yapılacak...

Maslak 1453 Emma ödeme şekilleri!

322 konuttan meydana gelen Maslak 1453 B3 blokta ev fiyatları 550 bin TL ile 3 milyon TL arasında değişiklik gösteriyor..

Avrupa Konutları Yamanevler ödeme şekilleri 2018!

İstanbul'da Anadolu Yakası Ümraniye'de hizmete açılan Metro durağının yanı başında hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesi 1.2 milyar TL’lik yatırım bedeline sahip..

Birevim'de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası!

Birevim'in hazırladığı ödeme planları kapsamında 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Birevim şimdi de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıkıyor..

Ebruli Ispartakule Evleri ödeme şekilleri 2018!

2020 yılında teslim edilecek olan Avcılar Ebruli Ispartakule Evleri 724 daire ve 52 ticari üniteden meydana geliyor..

Kadıköy Fortis Sinanlı ödeme şekilleri 2018!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de inşa edilen Fortis Sinanlı Evleri'nde teslime kadar beklemeye son kampanyası kapsamında yer alan konutlara kira ödemesini şirket karşılıyor...

Birevim ödeme şekilleri Haberi

Birevim ödeme şekilleri


Daha çok insanın ‘ev sahibi’ olması için faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle ev satın almada yenilikçi çözümler geliştiren Birevim, hizmet noktalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 

Erzurum, Antalya ve Diyarbakır’da açtığı yeni şubeleriyle Birevim, bölgede yaşayan vatandaşların da rahatlıkla ev almasına yardımcı olmayı planlıyor. 

Türkiye’nin birçok bölgesinde şubelerini artırma yolunda ilerleyen Birevim bugün, 26 farklı noktada müşterileriyle buluşarak sektördeki gücünü göstermeye devam ediyor.  Sürdürülebilir büyüme hedefi doğrultunda 2018 yılına hızlı başlayan Birevim, Erzurum, Antalya ve Diyarbakır’da açtığı yeni bölgede yaşayan vatandaşların da rahatlıkla ev almasına yardımcı oluyor.

Yeni şubeleri hakkında açıklamalar yapan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, şubelerin Birevim’in bölgenin tanıtımında da etkin rol üstelendiğini söyledi. Çiftçi, ” Birevim olarak her ay müşterilerimizin istek ve beklentilerine göre şekillendirdiğimiz kampanyaları sürekli geliştirerek sektördeki...